ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τετ α τετ Μαρινάκη με Σουντανί

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τετ α τετ με τον Χιλάλ Ελ Σουντανί, στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λαμίας στο Καραϊσκάκη, θέλοντας να του δώσει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Την Παρασκευή θα κληθεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Χιλάλ Σουντανί, μέσα σε λίγες ημέρες, έζησε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Εκεί που παίρνει φανέλα βασικού και μπαίνει στη λίστα του Europa League, έρχεται στο Περιστέρι ο σοβαρός τραυματισμός του. Ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί η επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημά του.

Την Τετάρτη, στο περιθώριο του αγώνα Ολυμπιακός - Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Χιλάλ Σουντανί τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" ζήτησε να δει τον άτυχο ποδοσφαιριστή και του μίλησε, θέλοντας να του δώσει δύναμη για τη συνέχεια που θα είναι δύσκολη. Μετά το χειρουργείο, άλλωστε, θα υπάρχει το στάδιο της αποκατάστασης και μια πρώτη εκτίμηση θα θέλει τον Σουντανί να επιστρέφει στη δράση στα τέλη Αυγούστου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, έδειξε και στις τρεις περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών πως ήταν δίπλα στους παίκτες. Πέρσι τον Φεβρουάριο, είχε δει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ιούλιο μίλησε με τον Κώστα Φορτούνη και τώρα, ήταν η σειρά του Χιλάλ Σουντανί. Μην ξεχνάμε πως ο Αλγερινός άσος, είχε σοβαρό τραυματισμό επί ημερών Μαρινάκη και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τον Νοέμβριο του 2018.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Αυτά τα κάνουν ο Μέσι και ο Βαλμπουενά
Σισέ στο Sport24.gr: "Ένιωθα πολύ πόνο, γύρισα για τα καλά"
Ολυμπιακός: Σφίξιμο στον προσαγωγό ο Ραντζέλοβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ