ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέλει Γκιουμούς από Τζένοα, γράφουν οι Τούρκοι

Ολυμπιακός: Θέλει Γκιουμούς από Τζένοα, γράφουν οι Τούρκοι
AP PHOTO

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Τζένοα για τον 26χρονο επιθετικό της, Σινάν Γκιουμούς, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Ο Σινάν Γκιουμούς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ενόψει καλοκαιριού και μάλιστα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με την Τζένοα για την απόκτησή του.

Αυτό αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα "haber365", με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ι ουνίου 2022, βλέπει με καλό μάτι την μετακόμισή του στην Ελλάδα από τη στιγμή που η ομάδα του Πειραιά όλα δείχνουν πως θα διεκδικήσει εκ νέου τη συμμετοχή της στο Champions League.

Ολυμπιακός: Θέλει Γκιουμούς από Τζένοα, γράφουν οι Τούρκοι
AP PHOTO/ALEXEY FILIPPOV

O Γκιουμούς έγινε γνωστός μέσα από την πενταετή παρουσία του στην Γαλατάσαραϊ (2014-19) όπου μέτρησε 19 γκολ σε 75 ματς πρωταθλήματος, με τους ροσομπλού να τον αποκτούν ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2019 και να τον παραχωρούν δανεικό για έξι μήνες στην Αντάλιασπορ τον περασμένο Ιανουάριο.

Η παρουσία του μάλιστα στην Αντάλιασπορ κρίθηκε αρκετά καλή καθώς πρόλαβε να μετρήσει 3 γκολ και 1 ασίστ ενώ βοήθησε σημαντικά στην βελτίωση των εμφανίσεων της ομάδας.

Ο ΣΙΝΑΝ ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ