ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Θρίλερ" με τους στόπερ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Μεριά EUROKINISSI SPORTS

Στην Τυνησία δεν υπάρχει μέρα που να μην μπλέκουν τον Γιασίν Μεριά σε μεταγραφικά σενάρια, αλλά δεν προκύπτει κάτι χειροπιαστό και ο στόπερ του Ολυμπιακού υπολογίζεται μέχρι νεοτέρας...

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τον Γιασίν Μεριά. Ρεπορτάζ που προέρχονται αποκλειστικά από την Τυνησία, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν είναι… παραμύθια της Χαλιμάς, καθώς τα τοπικά ΜΜΕ φέρεται να έχουν απευθείας επαφές με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι ότι είχαν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια στην πατρίδα του Μεριά, που τον έφερναν ένα βήμα πριν από την έξοδο. Ακούγονταν για προτάσεις από την Σαουδική Αραβία. Πρόσφατα μπήκε στο «παιχνίδι» και ομάδα από την Τυνησία που τον έχει βάλει στο σημάδι.

Όλα αυτά όμως έχουν μείνει στα λόγια. Το αν θα έρθει πρόταση μέσα στον Γενάρη ή όχι, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν έρθει πρόταση, ο Ολυμπιακός θα την εξετάσει και αναλόγως θα πράξει. Σε πρώτη φάση όμως δεν υπάρχει τίποτα για τον Μεριά, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρτίνς και τον περιμένει να επιστρέψει σύντομα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, καθώς μην ξεχνάμε ότι είχε γυρίσει από την Εθνική του με βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Βεβαίως, κατά τη διάρκεια μίας μεταγραφικής περιόδου πολλά μπορούν να συμβούν, έχουμε δει πολλάκις ένα σωρό ανατροπές, αλλά το «θρίλερ» με τους στόπερ του Ολυμπιακού που αποτελεί δημιούργημα των ΜΜΕ από την Τυνησία, έχει παραμείνει στην παρούσα φάση σε επίπεδο σεναριολογίας και τίποτα περισσότερο. Σίγουρα ο Μεριά θα ήθελε να παίζει περισσότερο. Σίγουρα του στοίχισε η εμφάνισή του στο ματς με τον ΟΦΗ, καθώς από τότε τον εξαφάνισε ο Μαρτίνς για περίπου 20 μέρες μέχρι που ήρθε και ο τραυματισμός του για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική απόσταση από το ενδιαφέρον στα λόγια μέχρι την κατάθεση μίας σοβαρής επίσημης πρότασης.

Φυσικά στο λιμάνι είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Όχι μόνο για στόπερ αν προκύψει θέμα με τον Μεριά, αλλά για όλες τις θέσεις! Αν και ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση, είτε λέγεται μάνατζερ, είτε λέγεται ομάδα – «μνηστήρας» ότι δεν θα αποχωρήσει τον Γενάρη κανένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς. Εκτός πια κι αν "σκάσει" κάτι το... εξωπραγματικό. Πόσω μάλλον τώρα που μετά και την κλήρωση του Europa League, έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο η όρεξη για μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ολυμπιακός: Όταν ο Φακούντο Φερέιρα "σκότωνε" τη Ντινάμο Κιέβου
Ολυμπιακός: Το προφίλ της Ντινάμο Κιέβου
Le Phocéen: "Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Μήτρογλου"
Κλήρωση Europa League: Ολυμπιακός - Ντινάμο Κιέβου στους "32"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ