ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο αποκλεισμός του Γκερέρο

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το Sport24.gr καταγράφει τι σημαίνει για τον Ισπανό αυτή η εξέλιξη.

Το βράδυ του Σαββάτου (25/1) ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (26/1, 19.30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το όνομα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο απουσίαζε από τους 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθησαν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ισπανός επιθετικός μπορεί να έχει χάσει τη θέση του βασικού εδώ και καιρό, εξαιτίας και των φοβερών επιδόσεων του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά ανέκαθεν έμπαινε στην αποστολή και τις περισσότερες φορές ο προπονητής τού έδινε χρόνο συμμετοχής. Αυτή τη φορά ο Ίβηρας στράικερ έμεινε εκτός.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε ένα διάστημα κατά το οποίο ο Χιλάλ Σουντανί έχει αποθεραπευτεί πλήρως και μάλιστα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ, αλλά και τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο Αχμέντ Χασάν θα φορέσει εκ νέου τα ερυθρόλευκα ύστερα από έξι μήνες.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα και εκτός απροόπτου θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Ο διεθνής φορ δεν έρχεται για να αποτελέσει την τρίτη ή την τέταρτη λύση. Ούτε ο Γκερέρο μετά την εξέλιξη αυτή θα επιθυμούσε να μείνει στο ρόστερ ως τρίτος επιθετικός. Θα προτιμούσε να αποχωρήσει και να πάει κάπου να αγωνιστεί. Στη χώρα του γράφεται τις τελευταίες μέρες πως η Λεγκανές, ομάδα στην οποία παίζει ο Δημήτρης Σιόβας, σκέφτεται την περίπτωσή του.

Παρεμπιπτόντως, χρέη αρχισκάουτ - αθλητικού διευθυντή στη Λεγκανές εκτελεί ένας παλιός "ερυθρόλευκος", ο Χουάνχο Λορένθο, που είχε φύγει το 2016 από τον Ολυμπιακό, έχοντας το πόστο του τεχνικού συμβούλου και του επικεφαλής του τμήματος scouting. Αν σημαίνει κάτι αυτό.

Το ενδεχόμενο λοιπόν αποχώρησης του 29χρονου επιθετικού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ο Μαρτίνς λοιπόν τον άφησε εκτός για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, γνωρίζοντας πως για τη θέση αυτή, αν κάτι δεν πάει καλά στη γραμμή κρούσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Σουντανί.

Μέσα στις επόμενες μέρες, θέλοντας και μη, θα γίνει γνωστό το μέλλον του Γκερέρο, ο οποίος φέτος έχει κάνει 27 συμμετοχές και έχει σημειώσει έξι γκολ. Πέρυσι σε 35 ματς πέτυχε έντεκα τέρματα. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2021.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ