ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το δείπνο και η χαρά του Ελ Αραμπί

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγγενείς και φίλοι του Ελ Αραμπί είχαν ταξιδέψει από το Μαρόκο για να δώσουν το παρών στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Μετά το ματς έκαναν το τραπέζι στον στράικερ των "ερυθρόλευκων".

Στο 89ο λεπτό μπήκε ως αλλαγή ο Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση με την Τότεναμ. Ένα λεπτό, συν τα πέντε των καθυστερήσεων, έξι συνολικά. Ξεχωριστά λεπτά, όμως. Τα πρώτα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Μπορεί να αγωνίστηκε λίγο ο Μαροκινός φορ, αλλά για τον ίδιο ήταν μια σπουδαία στιγμή στην καριέρα του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ελλάδα, είχαν ταξιδέψει συγγενείς του από το Μαρόκο! Για να είναι παρόντες στην πρεμιέρα του Champions League, στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ελ Αραμπί τους προμήθευσε με τα εισιτήρια και τις προσκλήσεις και μαζί, ήταν και φίλοι του που ήρθαν από το εξωτερικό (Γαλλία και Ισπανία).

Όλοι αυτοί, μαζί με τους συγγενείς του, συνέθεσαν μια δυνατή παρέα, που μετά το τέλος του αγώνα αποφάσισαν να κάνουν το τραπέζι στον φορ του Ολυμπιακού. Τον ευχαρίστησαν έτσι, για τη δυνατότητα που τους έδωσε να παρακολουθήσουν από κοντά ένα τόσο σπουδαίο ματς, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο 32χρονος επιθετικός, παρότι έπαιξε λίγο πάντως, συμμετείχε στη χαρά της ομάδας για το βαθμό και την… επιστροφή από το 0-2 σε 2-2. Χαμογελαστός στο δείπνο που έγινε στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα και οι ευχές στον Ελ Αραμπί για να πετύχει πολλά γκολ φέτος. Όπως του είπαν άλλωστε, θα επιστρέψουν στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, μια ακόμη σπουδαία ομάδα που θα επισκεφθεί το Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόκι: "Από τα δύσκολα παιχνίδια της καριέρας μου"
Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Ραντζέλοβιτς
Ολυμπιακός: Το "δώρο" του Κέιν κι η μαγκιά του Ποντένσε
Μαρινάκης: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα, νίκη στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ