ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "είμαι καλά" του Σουντανί μετά το σεισμό στην Κροατία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολλοί ανησύχησαν μετά το σεισμό στην Κροατία, όπου και βρίσκεται ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος έσπευσε να ηρεμήσει άπαντες.

Όπως είναι γνωστό, ο Χιλάλ Σουντανί βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασής του, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω της ρήξης χιαστού. Έχει σπίτι στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού και έτσι, λόγω και του κορονοϊού, η οδηγία που του δόθηκε ήταν να μείνει σε αυτό και να συνεχίσει από εκεί με ειδικές ασκήσεις.

Δεν θέλησαν να ρισκάρουν με πτήση και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έτσι κι αλλιώς αργότερα θα μπει σε πιο εντατικό πρόγραμμα ο Σουντανί. Το πρωί της Κυριακής πάντως, στην Κροατία έγινε ισχυρός σεισμός. Ακολούθησε και δεύτερος. 5,3 και 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν οι δονήσεις, με αρκετές ζημιές και κόσμο να πηγαίνει στα νοσοκομεία.

Το επίκεντρο ήταν 9 χιλιόμετρα από το Ζάγκρεμπ και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τον Χιλάλ Σουντανί για να δουν αν είναι καλά.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του και στα social media, θέλησε να καθησυχάσει και όσους ενδιαφέρθηκαν. «Είμαι στο Ζάγκρεμπ. Όλα είναι εντάξει για εμένα και την οικογένειά μου», ήταν η τοποθέτηση του Αλγερινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ