ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με τη Ρωσία και το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με τη Ρωσία και το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Γκιγιέρμε

Καμία εντύπωση δεν πρέπει να προξενεί η περίπτωση του Γκιλιέρμε. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, έκανε δηλώσεις στη Ρωσία για ενδιαφέρον της Σπαρτάκ. Για ορισμένους μπορεί να είναι έκπληξη μια τέτοια εξέλιξη, αλλά μόνο τέτοια δεν χαρακτηρίζεται.

Ο Γκιλιέρμε έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2021. Αν ο Ολυμπιακός θέλει έτσι, λέει "όχι" και τελειώνουν τα όποια σενάρια. Απλά το θέμα περισσότερο έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως είχαμε επισημάνει σε παλιότερο άρθρο, οι συζητήσεις με τον Γκιλιέρμε για επέκταση του συμβολαίου του, ήταν σε πολύ καλό στάδιο. Στην πορεία, όμως, κάτι άλλαξε και έτσι και ο ατζέντης του Γκιλιέρμε άρχισε να ψάχνεται. Δόθηκε μάλιστα η εντύπωση, πως αν ο έμπειρος χαφ δεν ανανεώσει, θα φέρει πρόταση ώστε να αποχωρήσει.

Βάζοντας κάτω και τις δηλώσεις του ατζέντη του, καταλαβαίνει κανείς πως θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο. Πρόταση δεν είναι δύσκολο να βρει. Και από την πατρίδα του, τη Βραζιλία, υπήρχε ενδιαφέρον. Το θέμα είναι αν θα καλύπτει τον Ολυμπιακό και αν οι «ερυθρόλευκοι» θα αποφασίσουν εκ νέου να καθίσουν στο τραπέζι μαζί του για επέκταση του συμβολαίου του.

Είναι σαφέστατα μια περίπλοκη περίπτωση γιατί ήδη ο Ολυμπιακός χάνει βασικά στελέχη της φετινής του πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ομάρ και Τσιμίκας έχουν ήδη αποχωρήσει. Σα και Σεμέδο είναι στην πόρτα της εξόδου. Θα ακολουθήσει και ο Γκιλιέρμε; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά όλα συντελούσαν στο εξής. Ή ανανεώνει ή φέρνει πρόταση και πωλείται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O ατζέντης του Γκιλιέρμε μιλά για ενδιαφέρον της Σπαρτάκ
Ο Κούτρης για νέος Τσιμίκας στον Ολυμπιακό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ