ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ποστάρισμα του ερωτευμένου Βαλμπουενά

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από την ποδοσφαιρική καθημερινότητά του και τον αφιέρωσε στην οικογένειά του, απολαμβάνοντας μπάνιο σε πισίνα με την κόρη του (PHOTO).

O σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη αναγκάζει τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά και να ψάξει για έναν παίκτη που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του ηγέτη των Πειραιωτών για ένα περίπου εξάμηνο, μέχρι όμως να γίνει αυτή η μεταγραφή όλα δείχνουν πως ο Ματιέ Βαλμπουενά θα κληθεί να καλύψει το κενό.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει μάλιστα τον πρώην άσο της Φενέρμπαχτσε να παίζει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ στα δύο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται για τους "ερυθρόλευκους" στις 23 και 30 Ιουλίου, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μέχρι να έρθει πάντως το πρώτο ραντεβού στην Τσεχία, υπάρχουν ακόμα λίγες μέρες ηρεμίας και αυτή την άποψη φαίνεται να την ασπάζεται ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο και να την αφιερώνει στην οικογένειά του το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα, ανέβασε και μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, που τον δείχνει να είναι ξαπλωμένος στην πισίνα έχοντας πάνω του την μικρή κόρη του, με εκείνον να φοράει καπέλο και γυαλιά και εκείνη γυαλιά και μπρατσάκια.

"Η χαλάρωση του μπαμπά και της κόρης", αναφέρει η λεζάντα με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία ο 34χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κόκκινος" εμφύλιος στο Κόπα Άφρικα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ