ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το Σάββατο ο Ντρέγκερ στην Αθήνα

Tunisia's Drager Mohamed and Nigeria's Nididi Wilfred fight for the ball during the African Cup of Nations third place soccer match between Nigeria and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Wednesday, July 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Tunisia's Drager Mohamed and Nigeria's Nididi Wilfred fight for the ball during the African Cup of Nations third place soccer match between Nigeria and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Wednesday, July 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο 24χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ, Μοχάμεντ Ντρέγκερ, αναμένεται να βρίσκεται το Σάββατο το μεσημέρι (26/9, 13:15) στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όπως είχατε ενημερωθεί και νωρίτερα ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είναι ο "εκλεκτός" των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκειμένου να πλαισιώσει τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 24χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ αναμένεται να βρίσκεται το Σάββατο το μεσημέρι (26/9, 13:15) στην Αθήνα για λογαριασμό των ερυθρολεύκων. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο την ομάδα του Πειραιά.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (ύψος 1.80μ) ανήκει στη Φράιμπουργκ, αλλά την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάντερμπορν, όπου πραγματοποίησε 54 συμμετοχές, μοιράζοντας εννιά ασίστ και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής 13 φορές με την Τυνησία.

Είναι γεννημένος στη Γερμανία, από Τυνήσιους γονείς, κι άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φράιμπουργκ, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια. Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ, που θυμίζει σε κάποια στοιχεία τον Ραφίνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντρέγκερ είχε μιλήσει τον περασμένο Μάιο στο Sport24.gr για την επανέναρξη της Bundesliga, ύστερα από την πανδημία του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Πετάει το Σάββατο για Ντίσελντορφ ο Κούτρης
Μαρτίνς: "Θέλουμε ένα αριστερό και ένα δεξιό μπακ"
Ολυμπιακός: Κλείνει τον Ντρέγκερ

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ