ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Τούρμπο" στο Ρέντη ο Μπρούνο Γκασπάρ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΣΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΣΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούνο Γκασπάρ μπορεί να αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένα... κλικ πιο μπροστά σε σχέση με Μπενζιά - Λοβέρα και δείχνει έτοιμος να ριχτεί στη "μάχη".

Τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τρεις κινήσεις ενίσχυσης, ολοκληρώνοντας το έτσι το καλοκαιρινό πάρε - δώσε. Γιασίν Μπενζιά, Μάξι Λοβέρα και Μπρούνο Γκασπάρ υπέγραψαν και ντύθηκαν στα "ερυθρόλευκα". Μέχρι σήμερα κανείς από αυτούς δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς και οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν πάρει γεύση για το ποιόν τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως, αποφάσισε να τους συμπεριλάβει όλους στην ευρωπαϊκή λίστα που ανακοινώθηκε προ ημερών. Ο Αλγερινός, ο Αργεντινός και ο Ανγκολέζος ήταν ανάμεσα στους 19 ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες του Champions League. Το Σάββατο (14/9, 21.30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Βόλο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League και αρκετή κουβέντα γίνεται για το αν χρησιμοποιηθούν τα νέα αποκτήματα, έστω κάποιο από αυτά.

Ο Μπενζιά προέρχεται από αγωνιστική απραξία, με δεδομένο ότι έκανε μόνο προπονήσεις στη Λιλ, ενώ προ ημερών είχε παίξει στο οικογενειακό φιλικό της πρώτης ομάδας των "ερυθρόλευκων" με την U19. Ο Μάξι Λοβέρα, που μέχρι σήμερα έχει προκαλέσει μόνο θετικά σχόλια με την παρουσία του στις προπονήσεις, προέρχεται από συμμετοχή σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια της Ροσάριο, με ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Μπρούνο Γκασπάρ από την πλευρά του, δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή, αλλά σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο Ρέντη, δείχνει πιο έτοιμος από όλους. Είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, έτοιμος να παίξει. Σε σχέση με Μπενζιά και Λοβέρα, δηλαδή, είναι ένα... κλικ πιο μπροστά.

Ο 26χρονος Ανγκολέζος, που αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ δανεικός με οψιόν αγοράς, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ,ενώ αν κριθεί αναγκαίο παίζει και στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Γκιμαράες και γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Στην προχθεσινή συζήτηση με τους ρεπόρτερ, ο 49χρονος κόουτς ανέφερε για τον Ανγκολέζο: " Έχουμε πολλά να περιμένουμε από αυτόν. Ο Ομάρ είχε αρκετές προτάσεις και δεν ξέραμε αν τον κρατήσουμε στο ρόστερ. Ο Μπενζιά δεν ξέρουμε αν μείνει στο ρόστερ στο μέλλον. Προσπαθούμε να κοντρολάρουμε το μέλλον. Έχουμε εμπειρία πλέον στην ομάδα, έχουμε παίκτες με ποιότητα και προετοιμάζουμε όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον".

Μένει να φανεί αν ο Μαρτίνς κάνει την έκπληξη και χρησιμοποιήσει τον Γκασπάρ βασικό στην αναμέτρηση με τον Βόλο, με δεδομένο και ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είχε υποχρεώσεις με την εθνική Νορβηγίας και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (9/9).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Φοβού Γκιλιέρμε - Ελ Αραμπί
Ολυμπιακός: Έτσι έγινε το sold out με Τότεναμ
Πίσω από τις λέξεις του Πέδρο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Ξόδεψε για παίκτες περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ