ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Τρέχει" για το ματς στο Περιστέρι ο Χασάν

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανακούφιση στον Ολυμπιακό, καθώς ο τραυματισμός του Αχμέντ Χασάν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν σοβαρός. Ο Αιγύπτιος φορ θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (25/11).

Στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Αχμέντ Χασάν έμεινε στα αποδυτήρια, παραχωρώντας τη θέση του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Αιγύπτιος φορ υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και αναγκαστικά πέρασε εκτός αγώνα.

Το θετικό νέο είναι πως ο Χασάν γλίτωσε τα χειρότερα. Υποφέρει από μια κάκωση γονάτου, εκτίμηση που είχε κάνει από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων. Αυτό έδειξαν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, επομένως ο 25χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να μείνει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μάλιστα η διακοπή μοιάζει να έκατσε "κουτί" στον Χασάν, που θα χάσει μεν τα παιχνίδια της εθνικής Αιγύπτου, ωστόσο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Θυμίζουμε πως για την 11η αγωνιστική της Super League, οι ερυθρόλευκοι έχουν την ζόρικη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στον Ατρόμητο (25/11, 19:00) και τρεις μέρες μετά δίνουν ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά για την 5η αγωνιστική του Europa League, όπου αντιμετωπίζουν την Μπέτις στο "Benito Villamarin".

Ο Χασάν θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δηλώσει ετοιμοπόλεμος αρχικά για το παιχνίδι στο Περιστέρι και μετά για το ταξίδι στην Ανδαλουσία.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ