ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τσέκαρε τον Ιωαννίδη στο Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη βρίσκεται στην λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών για τον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος φορ έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό ως το 2020.

Κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Super League και εμφανίζει προοπτική για το μέλλον, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Οι υπεύθυνοι του ερυθρόλευκου σκάουτινγκ συχνά πυκνά δίνουν το παρών στα γήπεδα της χώρας, τσεκάροντας περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν άμεσα ή στο κοντινό μέλλον.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 19χρονος φορ ενσωματώθηκε το καλοκαίρι του 2016 στην Ακαδημία του Λεβαδειακού, κάνοντας το άλμα από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Τη σεζόν 2017-2018 πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Βοιωτών (πέντε για την Super League και τέσσερις για το Κύπελλο Ελλάδας, με 219 λεπτά στο σύνολο) και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει σαφώς αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς μετράει ήδη 11 εμφανίσεις (εννέα για το πρωτάθλημα, δύο για το Κύπελλο - 479') και δύο γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι τσέκαραν τον Ιωαννίδη στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσουν το σκανάρισμα του ποδοσφαιριστή στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του 19χρονου φορ αναμένεται να έχει σύμμαχο τον πατέρα του, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης είναι γιος του Βασίλη Ιωαννίδη, παλαίμαχου στόπερ της ομάδας του Πειραιά, με 54 συμμετοχές και 4 γκολ την τετραετία 1993 - 1997 που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: "Θρίλερ" με τους στόπερ
Μαρκέβιτς: "Από τις χειρότερες κληρώσεις που μπορούσε να έχει η Ντινάμο"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ