ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Αβραάμ, αλλά με Μεριά κόντρα στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (07/12, 20:00), με τους Αβράαμ Παπαδόπουλο, Ματιέ Βαλμπουενά να μένουν εκτός λόγω τραυματισμού. Απόντες κι οι Κούτρης, Γκασπάρ, μέσα ο Μεριά.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός που θα αναχωρήσει οδικώς για το Αγρίνιο. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει στην αποστολή τον Γιασίν Μεριά από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η απουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Οι είκοσι που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος προπονητής είναι οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Εκτός πλάνων του έτσι, έμεινε ο Αβραάμ που νιώθει ενοχλήσεις και θα τρέξει για να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα, για μια ακόμη φορά οι Λεονάρντο Κούτρης, Μπρούνο Γκασπάρ, ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του τραυματία Ματιέ Βαλμπουενά.

Ούτε αυτή τη φορά μπήκε στην αποστολή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, παρότι προπονείται με την ομάδα εδώ και καιρό. Προφανώς ο Μαρτίνς θέλει να τον βάλει πιο ομαλά και όχι σε ένα ματς που "καίει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός, εντός της ημέρας η απόφαση
Ολυμπιακός: Στη Γαλλία ο Βαλμπουενά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ