ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Νάτχο στην Πολωνία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για να βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των "ερυθρόλευκων" στην Πολωνία. Έμειναν εκτός οι Νάτχο, Μάνος, Ιγκόρ Σίλβα.

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η αποστολή που θα βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εντός αυτής δεν βρίσκονται ο φευγάτος Νάτχο, ο Μάνος και ο Ιγκόρ Σίλβα. Παράλληλα, ο Μαρτίνς παίρνει μαζί και πέντε μικρούς: Μαρτίνη, Ξενιτίδη, Σουρλή και Στουρνάρα - Τζολάκη.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού όσον αφορά την προετοιμασία του έχει ως εξής. Οι "ερυθρόλευκοι" αναχωρούν τη Δευτέρα (24/6) για το Γκνιεβίνο της Πολωνίας και θα παραμείνουν εκεί έως τις 3 Ιουλίου. Εκεί, η ομάδα του Μαρτίνς θα δώσει τα δύο πρώτα φιλικά της.

Στις 3/7 ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Γκντανσκ και από τις 4 Ιουλίου μέχρι τις 6 Ιουλίου θα βρίσκεται στην πολωνική πρωτεύουσα, Βαρσοβία. Το βασικό στάδιο των "ερυθρόλευκων" θα ολοκληρωθεί σε άλλη χώρα και συγκεκριμένα στην Αυστρία από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου.

Κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα "αποκαλυφθούν" μπροστά στον κόσμο της ομάδας στο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ στις 16 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε πως αναμενόμενα απουσιάζουν οι: Καμαρά, Σισέ, Μεριά που αγωνιζόταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Χριστοδουλόπουλος που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Τερματοφύλακες: Σα, Τζολάκης, Στουρνάρας

Αμυντικοί: Μπα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μαρτίνης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς

Μέσοι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Γκιλιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης

Επιθετικοί: Κάιπερς, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ:

28/6, 18.00, Mistral: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πόγκον Στσέτσιν

29/6, 18.00, Mistral: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Χάποελ Μπερ Σεβά

3/7, 17.00, Energa: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Λέγκια Γκντάνσκ

5/7, 17.00, Sulejowek: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ

8/7, 18.00, Schwarz: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ντιναμό Κιέβου

10/7, 18.00, Jenbach: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Αμβούργο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ