Ο Νεμάνια Νίκολιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια. Παραμένει άγνωστο εάν θα έρθει φέτος στους ερυθρόλευκους ή θα παραμείνει στην Μλάντοστ ως δανεικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βοσνία ο Νεμάνια Νίκολις είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Στο δημοσίευμα το οποίο φιλοξενεί και φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου, οι ερυθρόλευκοι υπέγραψαν τον Βόσνιο μπακ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ADVERTISING

Πρόκειται για 18χρονο ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω παίκτης πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα παίζοντας στην Σαράγεβο και από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται στην Μλάντοστ, με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι 19 φορές στο πρωτάθλημα (16 ως βασικός) και με την οποία έχει παίξει μέχρι στιγμής πέντε ματς τη φετινή σεζόν.

ADVERTISING

Εκείνο που απομένει να μάθουμε είναι εάν φυσικά ισχύει το δημοσίευμα, το πότε θα έρθει στον Ολυμπιακό ο παίκτης. Σύμφωνα με τους Βόσνιους είναι εξαιρετικά πιθανό ο Νίκολιτς να παραμείνει στη Μλάντοστ με τη μορφή του δανεισμού για τον επόμενο χρόνο και να έρθει μετά στον Πειραιά.