ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ζοάο Καρβάλιο ο αντί-Φορτούνης

Ολυμπιακός: Ζοάο Καρβάλιο ο αντί-Φορτούνης

Το Sport24.gr αποκαλύπτει το όνομα και το προφίλ του Πορτογάλου επιτελικού μέσου που θα πιάσει λιμάνι αν πουληθεί το καλοκαίρι ο Κώστας Φορτούνης.

Ζοάο Καρβάλιο! Διαβάσατε πριν από μερικές ημέρες το όνομά του στη σχετική αναφορά των παικτών της Νότιγχαμ που βρίσκονται στο ραντάρ του Ολυμπιακού για το προσεχές καλοκαίρι. Ο 22χρονος επιτελικός μέσος της Φόρεστ, προερχόμενος από τη Μπενφίκα, είναι ένα από το πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του αγγλικού συλλόγου.

Αποκτήθηκε πέρυσι με τις ευλογίες του μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες αντί 10 εκατομμυρίων €. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνίτης χαφ με τις 34 εμφανίσεις φέτος (4 γκολ, 6 ασίστ) είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος διάδοχος του Κώστα Φορτούνη σε περίπτωση που ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραχωρηθεί στο τέλος της περιόδου.

Το Sport24.gr έχει αναφερθεί με διαδοχικά ρεπορτάζ στα δεδομένα για τον 26χρονο μπαλαντέρ, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2020). Πρόθεση των δύο πλευρών είναι να ανανεωθεί η συνεργασία έως το 2023. Υπήρξε μάλιστα το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον μάνατζέρ του παίκτη Πολ Κουτσολιάκο στο περιθώριο της πρόσφατης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Επειδή, ωστόσο, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ρευστά και τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν έρθει η καλή πρόταση για τον "Φορτού" που θα ικανοποιήσει τους πάντες ο Ζοάο Καρβάλιο είναι έτοιμος να μετακινηθεί από τη Φόρεστ στον Πειραιά και να τον αντικαταστήσει.

Ο μικρόσωμος Καρβάλιο με μπόι 170 εκατοστά είναι 21 φορές διεθνής (6 γκολ) με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους παίκτες στην πατρίδα του. Έχει υπάρξει, μάλιστα, και συμπαίκτης στις μικρές Εθνικές της χώρας με τον Ντανιέλ Ποντένσε, με τον οποίο διατηρεί και φιλικές σχέσεις. Πέρα από επιτελικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος. Το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Το deal μπορεί να προχωρήσει μόνο αν παραχωρηθεί ο Κώστας, επειδή όπως γίνεται εύκολα κατανοητό είναι πολλά τα λεφτά. Στην περίπτωση που κάποια από τις ενδιαφερόμενες ΠΑΕ (Φενέρ, Ρόμα και άλλες) καθίσει στο τραπέζι καλύπτοντας τις απαιτήσεις συλλόγου και παίκτη (πάνω από 12 εκατ. €), θα ενεργοποιηθεί το πλάνο Καρβάλιο.

Το να συνυπάρξουν Φορτούνης και Καρβάλιο στον Πειραιά μπορεί να συμβεί μόνο αν αποφασίσει μια τέτοιου είδους υπέρβαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δείτε εδώ τον Ζοάο Καρβάλιο για να πάρετε μία γεύση:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ