ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέδρο Σα: "Καλός παίκτης, όχι για να κάνει τη διαφορά"

Πέδρο Σα: "Καλός παίκτης, όχι για να κάνει τη διαφορά"

Ο Πορτογάλος μέσος της Πορτιμονένσε, Πέδρο Σα, φημολογείται ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο δημοσιογράφος της "Record", Αλεξάντρε Μόιτα, αναλύει στο Sport24.gr τα χαρακτηριστικά του 25χρονου χαφ.

Η εφημερίδα "A Bola" φιλοξένησε ρεπορτάζ την Κυριακή (24/3), με βάση το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να σκέφτεται την περίπτωση του Πέδρο Σα. Πρόκειται για 25χρονο μέσο (1/121993), ο οποίος από το 2016 ανήκει στην Πορτιμονένσε.

"Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σα από το 2016 μέχρι σήμερα υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να συνεχίσει το scouting για τον ποδοσφαιριστή που είναι σημαντικό κομμάτι στα σχέδια του Αντόνιο Φόλια. Ο 25χρονος έχει ήδη κάνει 26 συμμετοχές αυτή τη σεζόν και η ομάδα του Πειραιά μπορεί να επιδιώξει το καλοκαίρι να προχωρήσει με την περίπτωσή του. Ο Σα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023".

Αυτά αναφέρονται στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων για τον ύψους 1.77 Ίβηρα ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν υπογράψει στην Πορτιμονένσε ανήκε στην Βαρζίμ (πέρασε από τα τμήματα Κ15, Κ17, Κ19 και στην ανδρική ομάδα). Ο δημοσιογράφος της "Record", Αλεξάντρε Μόιτα, μίλησε στο Sport24.gr για τον Πέδρο Σα και ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του. Πάμε να δούμε όσα μας είπε...

"Την τελευταία τριετία είναι παίκτης - κλειδί για την Πορτιμονένσε. Είναι αμυντικός μέσος, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως box to box. Είναι δραστήριος ποδοσφαιριστής και έχει επίσης την ικανότητα να μεταβιβάζει σωστά τη μπάλα. Δεν είναι γρήγορος, αλλά προσπαθεί να βρίσκεται... παντού. Επίσης, μπορεί να σκοράρει από μακρινή απόσταση" ανέφερε ο δημοσιογράφος.

- Θα μπορούσε να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο στην Πορτογαλία, σε ομάδες όπως η Σπόρτινγκ, η Μπενφίκα και η Πόρτο;

"Είναι καλή ερώτηση, αλλά το θεωρώ δύσκολο. Έχει ποιότητα, αλλά δεν είναι κάτι εντυπωσιακό, όπως είναι αυτοί που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε αυτές τις τρεις ομάδες που είπες".

- Πόσα χρήματα θα μπορούσε να ζητήσει η Πορτιμονένσε για να τον πουλήσει; Γνωρίζεις πόσα χρήματα λαμβάνει ο ίδιος;

"Η Πορτιμονένσε έχει αρκετά χρήματα. Ο Nakajima πωλήθηκε 35 εκατ. ευρώ. Ο ατζέντης του Χουλκ είναι ο ιδιοκτήτης της Πορτιμονένσε. Θεωρώ ότι θα ζητούσε για τον Σα 1,5 με 2 εκατ. ευρώ. Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, εκτιμώ πως αμείβεται με 50.000 - 60.000 ευρώ ετησίως".

- Μπορεί να αγωνιστεί μόνος ως αμυντικός μέσος ή αποδίδει καλύτερα έχοντας παρτενέρ στη μεσαία γραμμή;

"Μπορεί να αγωνιστεί μόνος, κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά και στην Πορτιμονένσε".

- Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

"Ο Πέδρο Σα είναι καλός παίκτης, αλλά το να μιλάμε για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι υπερβολικό. Είναι καλός παίκτης για να είναι μέλος της ομάδας".

Δείτε ένα εξαιρετικό γκολ του Πέδρο Σα κόντρα στην Πόρτο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ