ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πέντε ομάδες της Premier League για Ελαμπντελαουί"

"Πέντε ομάδες της Premier League για Ελαμπντελαουί"

Η Daily Mail παρουσιάζει ρεπορτάζ με βάση το οποίο πέντε ομάδες της Premier League εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παίζει στον Ολυμπιακό από το 2014. Με τα "ερυθρόλευκα" κατάφερε να ανεβάσει σε υψηλά επίπεδα τη χρηματιστηριακή του αξία, έγινε αρχηγός τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ενώ προ ημερών έλαμψε στο 1-1 της Νορβηγίας με την Ισπανία, παιχνίδι μάλιστα στο οποίο έκανε μια εντυπωσιακή σέντρα με ραμπόνα.

Το τελευταίο διάστημα η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του 27χρονου για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό. " Όλοι γύρω μου ξέρουν τα συναισθήματά μου, τις σκέψεις μου για την ομάδα και το τι θέλω. Είναι κάτι που θα συζητηθεί, δεν το ξέρω ακόμα τι θα φέρει το μέλλον. Γνωρίζουν όμως όλοι πόσο θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό" ανέφερε προ ημερών μιλώντας στη Nova.

Τη Δευτέρα (14/10) η Daily Mail έκανε ρεπορτάζ αφιερωμένο στον Νορβηγό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν πέντε ομάδες της Premier League που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τη Λέστερ, την Άστον Βίλα, τη Γουότφορντ, τη Μπόρνμουθ και τη Μπέρνλι. Με βάση τους Βρετανούς, το συμβόλαιο του Ομάρ λήγει το καλοκαίρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

Στο ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρεται επιπλέον: "Η Κρίσταλ Πάλας και η Σέλτικ αμφότερες προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Ελαμπντελαουί το καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συζητήσεις, καθώς ο παίκτης θεωρείτο σημαντικός στην προσπάθεια για τον τίτλο στην Ελλάδα και για την παρουσία στο Champions League. Η Σέλτικ εξακολουθεί και ενδιαφέρεται και μάλιστα αναμένεται να στείλει σκάουτ στη Ρουμανία, για να τον παρακολουθήσει το βράδυ της Τρίτης, ενώ θα υπάρχουν εκπρόσωποι και των Γουότφορντ - Μπέρνλι".

Φέτος ο Ελαμπντελαουί έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Με άλλα λόγια, 14 παρουσίες, εκ των οποίων έξι στα προκριματικά του Champions League, δύο στους ομίλους και έξι στη Super League. Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι συζητήσεις της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει οριστική εξέλιξη με υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για τον Χριστοδουλόπουλο
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Κωστή

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ