ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Περιμένει νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό ο Βερμάλεν"

Belgium's Thomas Vermaelen smiles as he answers journalists during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Dedovsk, Russia, Sunday, July 8, 2018. (AP Photo/David Vincent)
Belgium's Thomas Vermaelen smiles as he answers journalists during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Dedovsk, Russia, Sunday, July 8, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Τόμας Βερμάλεν δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Βέλγιο. Ο 33χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιμένει νέα προσφορά από τους "ερυθρόλευκους".

Η περίπτωση του Τόμας Βερμάλεν δεν έχει εγκαταλειφθεί για τον Ολυμπιακό. Έτσι κι αλλιώς επρόκειτο για δύσκολη περίπτωση που ήταν εξ' αρχής δεδομένο πως θα κρατούσε για καιρό. Σύμφωνα με τους Βέλγους, οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν πρόταση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον 33χρονο στόπερ.

Αν λάβουμε υπόψιν το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα dhnet.be, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που μένει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, περιμένει νέα βελτιωμένη πρόταση.

Ο Βερμάλεν απέρριψε την πρόταση και της Άντερλεχτ, περιμένοντας κάτι καλύτερο. Στο ρεπορτάζ της nieuwsblad.be είχε γραφτεί πριν από μερικές μέρες ότι θέλει να επιστρέψει στην Premier League λόγω της Αγγλίδας συζύγου του.

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου στο Κάπελεν και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γκέρμιναλ Μπέερσοτ. Σε ηλικία 15 ετών μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, ενώ το 2003 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Αίαντα. Στην ολλανδική πρωτεύουσα έμεινε μέχρι το 2009, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Βάαλβαϊκ.

Εκείνη τη χρονιά μετακόμισε στο Λονδίνο αντί 12.000.000 ευρώ, καθώς για μία πενταετία φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ. Το 2014 τον απέκτησε η Μπαρτσελόνα αντί 19.000.000 ευρώ. Στην ομάδα της Βαρκελώνης ανήκει μέχρι τώρα. Μεσολάβησε, βέβαια, ένας δανεισμός στη Ρόμα, στην οποία υπήρξε συμπαίκτης με τον Κώστα Μανωλά.

Τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε την μπλαουγκράνα φανέλα εννιά φορές στη La Liga, μία στο Copa del Rey και δύο στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Έρχεται μετά το Κόπα Άφρικα ο Φοντέ Καμαρά
Ολυμπιακός: Στη Μύκονο για προετοιμασία ο Φορτούνης
Ζοάο Γκονζάλβες: "Δεν πάει στον Ολυμπιακό ο Αγκού"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/David Vincent

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ