ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποντένσε στον Sport24 Radio 103,3: "Γκολ και με Παναθηναϊκό και με Μίλαν"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, υποστήριξε στον Sport24 Radio 103,3 ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι πιο δυνατοί από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ. Τόνισε ότι θέλει να σκοράρει τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και στη Μίλαν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι "αιωνίων" - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Συναντήσαμε τον 23χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Ντανιέλ Ποντένσε, στη μεικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά τη νίκη (5-1) επί της Ντουντελάνζ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ίβηρας εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ ξεκαθάρισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι πιο δυνατοί από τους δύο "Δικεφάλους" συνδιεκδικητές του τίτλου, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ, και θα το αποδείξουν. Τόνισε ότι θέλει να σκοράρει τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα στη Μίλαν.

Για τη νίκη επί της Ντουντελάνζ, την Πέμπτη, και την κατάσταση στον όμιλο του Europa League:" Είμαστε φαβορί στον όμιλο, μαζί με τις Μίλαν και Μπέτις. Ο όμιλος είναι ακόμα πολύ ανοιχτός, όπως ήταν και στην αρχή. Έχουμε την ποιότητα για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το ματς με τη Μίλαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League: "Θα είναι το πιο σημαντικό. Βέβαια σημαντικά είναι και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Αν πάρουμε έξι βαθμούς πιστεύω θα προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Ποντένσε στον Sport24 Radio 103,3: "Γκολ και με Παναθηναϊκό και με Μίλαν"

Για το αποψινό (11/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και τους οπαδούς μας. Ωστόσο, στην τελική μετρούν οι τρεις βαθμοί, εμείς αυτούς θέλουμε να πάρουμε και να συνεχίσουμε στη μάχη του πρωταθλήματος".

Για το αν είναι έτοιμος να σκοράρει κόντρα στους «πράσινους»:" Είμαι σίγουρος και μακάρι να έρθει. Είμαι ήρεμος, διότι ξέρω τη δουλειά που κάνω".

Για το πρωτάθλημα:" Υπάρχουν άλλες δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά εμείς είμαστε πιο δυνατοί και θα το αποδείξουμε".

Για τις αφαιρέσεις βαθμών:εν είναι συνηθισμένο για εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι εκτός γηπέδου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό".

Για το αν προτιμά να σκοράρει με τον Παναθηναϊκό ή με τη Μίλαν:« Και με τους δύο. Και με τον Παναθηναϊκό και με τη Μίλαν!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ