ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουσινέρι στο Sport24.gr: "Καλός παίκτης ο Σολδάνο, δεν υπάρχει διαπραγμάτευση"

Franco Soldano of Argentina's Boca Juniors, center, lifts his hands during a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, June 28, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Franco Soldano of Argentina's Boca Juniors, center, lifts his hands during a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, June 28, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο τεχνικός της Ιντεπεντιέντε, Λούκας Πουσινέρι, μίλησε στο Sport24.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Φράνκο Σολδάνο, του οποίου ο δανεισμός στη Μπόκα ολοκληρώνεται την Τρίτη (30/6).

Ο Φράνκο Σολδάνο παραμένει στην Αργεντινή. Ο δανεισμός του στη Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώνεται την Τρίτη (30/6) και μέχρι στιγμής εξέλιξη με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει.

Οι "χενέισες" έχουν εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον 25χρονο επιθετικό, αλλά προφανώς με τους "ερυθρόλευκους" δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Αυτό που θα ήθελε η Μπόκα είναι νέος δανεισμός, την ίδια ώρα που η οψιόν αγοράς του, που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, συνιστά απαγορευτικό ποσό. Στη... μέση έχει μπει και η Ιντεπεντιέντε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η "Ρόχο" θέλει να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο στο λιμάνι μέχρι το 2023.

Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Λούκας Πουσινέρι, μίλησε στο Sport24.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Φράνκο Σολδάνο. Παραδέχτηκε ότι πρόκειται για καλό επιθετικό, αλλά επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής κάτι προχωρημένο δεν υφίσταται. Ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε:

"Είναι φήμη. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο είδος διαπραγματεύσεης. Είναι πολύ καλός επιθετικός, καλός ποδοσφαιριστής, αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει για να μπορώ να σου πω". Ο Σολδάνο έκανε φέτος 14 συμμετοχές με τη Μπόκα, σημείωσε δύο γκολ και μέτρησε δύο ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Καρέ-καρέ το εξαιρετικό γκολ του Ελ Αραμπί
Ο Μαρτίνς έκανε τον Ολυμπιακό πολεμική μηχανή
Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές του έκαναν τη διαφορά
Ο φετινός τίτλος είναι διαφορετικός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ