ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Μπράγκα: "Ολυμπιακός και Χασάν να σεβαστούν την οψιόν"!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπακός και Χασάν έχουν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο πρόεδρος της Μπράγκα, απαντώντας και στις πιέσεις του Αιγύπτιου, ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι αυτό θα γίνει μόνο αν ενεργοποιηθεί τον Μάιο η οψιόν αγοράς των 4 εκατ. ευρώ.

Ακούγεται πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει το καλοκαίρι να αποκτήσει έναν επιθετικό αξίας, ο οποίος θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα δώσει λύσεις και βαθμούς. Φέτος υπήρξαν στιγμές κατά τις οποίες οι "ερυθρόλευκοι" δυσκολεύτηκαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και αυτό τους κόστισε και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχαν, παρά τις πολλές τελικές που έκαναν.

Είναι δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης και του προπονητικού τιμ να δαπανηθεί ένα σεβαστό ποσό για να αποκτηθεί ένας στράικερ κλάσης που θα κάνει τη διαφορά. Δεδομένη είναι όμως και η θέληση να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος μπορεί να καθυστέρησε, λόγω και του τραυματισμού του, αλλά πήρε... μπρος και μετράει12 γκολ σε 27 παιχνίδια (τα επτά τέρματα τον Φεβρουάριο)!

Ο Αιγύπτιος στράικερ ανήκει ως γνωστόν στη Μπράγκα και το περασμένο καλοκαίρι ο ερχομός του στο λιμάνι αποτέλεσε εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παραμένει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με τον διεθνή στράικερ κάτι για το οποίο ήδη έχει ενημερώσει την διοίκηση.

Ίδια είναι και η θέληση του 23χρονου φορ, ο οποίος περνάει καλά στην Ελλάδα, έχει βρει τα πατήματά του και πλέον δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Το θέμα είναι πως στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χασάν το περασμένο καλοκαίρι, έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς, η οποία ορίστηκε στα 4 εκατ. ευρώ.

Παρότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν κοινή επιθυμία να συμπορευτούν και τη σεζόν 2019-2020, το ζήτημα είναι τι στάση θα κρατήσει η Μπράγκα. Η πορτογαλική ομάδα, που βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος πίσω από Μπενφίκα και Πόρτο, δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, ζητώντας όλο το ποσό, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να πληρώσει τα 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η πειραϊκή ΠΑΕ έκανε ήδη κρούση στη Μπράγκα για να κρατήσει τον Χασάν, αλλά εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, κάτι που δεν τη βρίσκει σύμφωνη. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Αντόνιο Σαλβαδόρ, έρχεται να δηλώσει στο Sport24.gr πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Χασάν θα πρέπει να σεβαστούν την υπάρχουσα οψιόν αγοράς.

Πρόεδρος Μπράγκα: "Ολυμπιακός και Χασάν να σεβαστούν την οψιόν"!

(Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ)

"Ναι, ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Χασάν. Υπάρχει οψιόν αγοράς για τον Μάιο. Ακόμα και αν ο παίκτης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, πρέπει να σεβαστεί την οψιόν, όπως φυσικά και η ομάδα". Η "νύφη και ο γαμπρός" θέλουν, αρκεί στην προκειμένη περίπτωση να ξεπεραστεί το εμπόδιο των Πορτογάλων, οι οποίοι μένει να φανεί αν επιμείνουν να ζητούν το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, που σύμφωνα με τις ενδείξεις θα... χαλάσει τον "γάμο" και θα υποχρεώσει τις άλλες δύο πλευρές να χαράξουν διαφορετικές πορείες.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρονιά Ολυμπιακός και Μπράγκα έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και για τους Πάρντο (οι "ερυθρόλευκοι" τον αγόρασαν το 2015 αντί 3,6 εκατ. €), Ντιόγκο Φιγκέιρας και Μπρούνο Βιάνα (και για τους δυο η Μπράγκα πλήρωσε συνολικά 3,8 εκατ. € στην πειραιώτικη ΠΑΕ).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ