ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραντζέλοβιτς: "Ζω το όνειρό μου στον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την παρουσία στον Ολυμπιακό, την πρόκριση επί της Άρσεναλ, τα παιχνίδια με τη Γουλβς, αλλά και για τον κορονοϊό.

Συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του έδωσε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ αναφέρθηκε στον κορονοϊό, στην κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό, στο μέλλον του, όπως και για τα παιχνίδια με Άρσεναλ και Γουλβς. Αναλυτικά:

Για το μέλλον του:

"Δεν ξέρω, ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν θα πήγαινα πουθενά. Σχεδιάζω, αν με βοηθήσει κι ο Θεός, να κατακτήσω τους πρώτους μου τίτλους εδώ και να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση. Νιώθω υπέροχα εδώ, είμαι χαρούμενος. Ζω το όνειρο κάθε παιδιού εδώ. Έπαιξα στο Champions League και στο Europa League, όλα κυλούν ωραία. Είμαι ευχαριστημένος, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός".

Για την πρόκριση απέναντι στην Αρσεναλ, αλλά και τις αναμετρήσεις με τη Γουλβς:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι συνέβη. Ήταν υπέροχο ματς, παίξαμε πολύ καλά και ο Θεός μας αντάμειψε με την πρόκριση. Αν συνεχιστεί το Europa League, θα έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνεχίσουμε. Πιστεύω σε αυτό. Έχουμε την ποιότητα, παίζουμε καλά. Αν επαναλάβουμε ό,τι κάναμε στο ματς με την Άρσεναλ, γιατί όχι; Οι πιθανότητες είναι 50-50, έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι".

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό:

"Δεν είμαστε σε καραντίνα. Βρισκόμαστε σπίτι και δεν θα κάνουμε προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα. Στη συνέχεια θα μάθουμε τι και πως θα γίνει. Κανείς δεν έχει μολυνθεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα δόξα τω Θεώ. Κανείς δεν γνωρίζει πως μολύνθηκε ο πρόεδρος, ταξιδεύει πολύ. Η τελευταία μας επαφή μαζί του ήταν μετά το ματς με την Άρσεναλ. Στη συνέχεια δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ