ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόκι: "Από τα δύσκολα παιχνίδια της καριέρας μου"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιταλός διαιτητής Τζανλούκα Ρόκι υποστήριζε μετά το Ολυμπιακός - Τότεναμ ότι η αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ένα από τα δύσκολα παιχνίδια που κλήθηκε να διευθύνει στη σπουδαία του καριέρα.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ την Τετάρτη (18/9) στο "Γ. Καραϊσκάκης" διηύθυνε ο Τζανλούκα Ρόκι. Ο 46χρονος από τη Φλωρεντία αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους διεθνείς διαιτητές, έχοντας σφυρίξει μεταξύ άλλων 34 παιχνίδια Champions League, 18 στο Europa League και τρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά ήταν ο τελικός του Europa ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ τη σεζόν 2018-2019, αλλά και ο τελικός του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Ρεάλ και Μάντσεστερ το 2017-2018. Ο Ιταλός διαιτητής έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο Φάληρο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League. Καταλόγισε δύο πέναλτι που ήταν σωστά, ενώ γενικά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που σήκωναν συζήτηση.

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρόκι υποστήριζε ότι το Ολυμπιακός - Τότεναμ ήταν ένα από τα δύσκολα παιχνίδια της καριέρας του. Ότι καθώς η μπάλα πήγαινε διαρκώς πάνω - κάτω, δεν ήταν και το πιο εύκολο ματς που κλήθηκε να διαχειριστεί, ενώ στη... μέση ήταν και οι φάσεις των πέναλτι, αλλά και το ακυρωθέν γκολ του Ντέλε Άλι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ιταλός ρέφερι δέχτηκε συγχαρητήρια από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ και ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νυν ομάδα των "ερυθρόλευκων", χαρακτηρίζοντας πολύ ωραίο το ματς στο οποίο ορίστηκε να δώσει το παρών από την UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Τότεναμ στο 30', αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να αποσπάσει έναν βαθμό που στη συνέχεια του ομίλου δεν αποκλείεται να αποδειχθεί κρίσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Ραντζέλοβιτς
Ολυμπιακός: Το "δώρο" του Κέιν κι η μαγκιά του Ποντένσε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ