ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σα: "Τιμή μου να εκπροσωπώ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΖΟΣΕ ΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΖΟΣΕ ΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζοζέ Σα αποχαιρέτησε μέσω μηνύματος στο Facebook την Πόρτο και παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως αισθάνεται μεγάλη τιμή που ανήκει στον σύλλογο.

Χθες (3/9) το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον 25χρονο Πορτογάλο τερματοφύλακα, Ζοζέ Σα, ο οποίος είναι κι επίσημα παίκτης των "ερυθρολεύκων", αποτελώντας τον τρίτο γκολκίπερ της ομάδας μετά τους Ανδρέα Γιαννιώτη και Λευτέρη Χουτεσιώτη. Μάλιστα, ανακοινώθηκε μαζί με τον 21χρονο, Ματίας Ναουέλ.

Ο Σα προέρχεται από την Πόρτο και έχει αρχίσει την καριέρα του από τη Μαρίτιμο. Είναι διεθνής με πολλές συμμετοχές σε Πορτογαλία κ-20 και κ-21, στους "δράκους" δεν κατάφερε να στεριώσει, έχοντας μόλις 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Όντας εκτός πλάνων του Σέρζιο Κονσεϊσάο, παραχωρήθηκε δανεικός στους Πειραιώτες για τη σεζόν 2018-2019.

Ο Πορτογάλος πορτιέρε αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και καλωσόρισε τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως αισθάνεται τιμή που εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ο ίδιος.

"Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα τη φανέλα της καρδιάς μου. Πέρασα πολλές στιγμές στον σύλλογο, καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έκανα υπέροχες φιλίες και έχω πάντα μεγάλο σεβασμό για τον οργανισμό. Πάνω απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για ό,τι πετύχαμε. Ευχαριστώ, Πόρτο", ανέφερε για τους "Δράκους".

Σα: "Τιμή μου να εκπροσωπώ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

Εν συνεχεία, έγραψε για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό: "Νέο ξεκίνημα, νέα χρώματα! Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη, είναι τιμή να εκπροσωπώ τη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας".

Σα: "Τιμή μου να εκπροσωπώ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ