ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Μας έλειψε η εμπειρία"

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ρούμπεν Σεμέδο δεν θέλησε να σταθεί στο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, υποστηρίζοντας πως στον Ολυμπιακό έλειψε η εμπειρία διαχείρισης αγώνων στο Champions League.

O Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 μέσα στο Βελιγράδι, αλλά η αποβολή του Γιασίν Μπενζιά άλλαξε τα δεδομένα στον αγώνα, με τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί 3-1.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του γκολ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και ανέλυσε τα αίτια της ήττας, υποστηρίζοντας πως έλειψε η εμπειρία διαχείρισης αγώνων στο Champions League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το γκολ που σημείωσε: "Δεν έχει καμία αξία να μιλάμε για το γκολ μου. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για το τι πήγε λάθος στο δεύτερο μέρος: "Σίγουρα δεν αλλάξαμε την εικόνα μας. Η αποβολή μάς επηρέασε αρκετά. Στο παιχνίδι σε κάποιες στιγμές είσαι καλός και σε κάποιες άλλες κακός. Θα μπορούσαμε να το είχαμε διαχειριστεί καλύτερα. Μας έλειψε η εμπειρία σήμερα προκειμένου να ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε ένα παιχνίδι Champions League. Ωστόσο, είμαι βέβαιος πως στην πορεία θα το διορθώσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ