ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπ Αμπού Σισέ, μίλησε για το κίνητρο της παρουσίας στο Champions League και ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για την πρόκληση με αντίπαλο την Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης (18/9, 19:55) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Παπ Αμπού Σισέ στάθηκε στο κίνητρο που δίνουν στον ίδιον και τους συμπαίκτες του ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

O Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμη για την πρόκληση με την Τότεναμ στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.

- Την πρώτη σεζόν έμεινες εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Φέτος, πόσο ανυπομονείς για να παίξεις στο Champions League;

"Την πρώτη σεζόν όντως δεν ήμουν στη λίστα. Πέρυσι έπαιξες στο Europa League. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Τώρα θα παίξουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Έχω δουλέψει πολύ, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Θέλω να τον δικαιώσω για την επιλογή του".

- Νιώθεις έτοιμος για την πίεση που θα δεχτεί ο Ολυμπιακός από την Τότεναμ;

"Είμαι χαρούμενος για όσα έχω πετύχει. Θα κάνω ένα βήμα ακόμα στην καριέρα μου. θα μεγαλώσω μέσα από αυτή τη διοργάνωση. Έχω δουλέψει σκληρά. Είμαι αρκετά ώριμος και θα δεχτώ ως πρόκληση αυτήν την πίεση για να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο".

- Ποιο είναι το συναίσθημα των συμπαικτών σου για το αυριανό παιχνίδι;

"Για αρκετούς από εμάς είναι η πρώτη συμμετοχή στο Champions League και είμαστε όλοι έτοιμοι, με κίνητρο. Ανυπομονούμε και θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε που είμαστε εδώ, ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση μέσω των προκριματικών. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός".

- Ποιο είναι το μήνυμά σου προς τους οπαδούς;

"Να είναι όλοι εδώ και να μας στηρίξουν. Εκείνοι ξέρουν καλύτερα τι θέλουμε από αυτούς. Θα είναι πάντα μαζί μας. Είμαστε έτοιμοι, μια οικογένεια για να παλέψουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ