ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

La Repubblica: "Φαβορί για Κάμπελ ο Ολυμπιακός"

Costa Rica's Joel Campbell during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Costa Rica's Joel Campbell during a friendly soccer match between Belgium and Costa Rica at the King Baudouin stadium in Brussels, Monday, June 11, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Φαβορί για την απόκτηση του Τζοέλ Κάμπελ χρίζουν τον Ολυμπιακό ιταλικά δημοσιεύματα, με τον Κοσταρικανό winger να παραχωρείται από την Άρσεναλ, καθώς... περισσεύει στο αγγλικό ρόστερ.

Saved by the (Camp)bell! Έτοιμος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από το "Emirates" είναι ο Τζόελ Κάμπελ, με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του λάτιν εξτρέμ στον Πειραιά, ύστερα από μία τετραετία ποδοσφαιρικής περιπλάνησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "La Repubblica", ο 26χρονος μουντιαλικός εξτρέμ πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου, αφού δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού των "κανονιέρηδων", Ουνάι Έμερι.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι "gunners" δεν ψάχνουν για... μεσοβέζικες λύσεις, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο δανεισμού του, καθώς επιθυμούν την πώληση του διεθνούς Κοσταρικανού εξτρέμ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια περιφέρεται δανεικός σε Βιγιαρεάλ, Σπόρτινγκ και Μπέτις.

Μάλιστα, στη γειτονική χώρα θεωρούν ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Κάμπελ, ο οποίος θέλει να επαναφέρει σε... ράγες την καριέρα του.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού λήγει σε έναν χρόνο με τον λονδρέζικο σύλλογο.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ