ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεχνικός διευθυντής Τρουά στο Sport24.gr: "Το κλαμπ δεν είναι προς πώληση"

Troyes' Hyun-Jun Suk, left, challenges for the ball with Marseille's Adil Rami, during the League One soccer match between Marseille and Troyes, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Wednesday, Dec.20, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Troyes' Hyun-Jun Suk, left, challenges for the ball with Marseille's Adil Rami, during the League One soccer match between Marseille and Troyes, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Wednesday, Dec.20, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ρεπορτάζ στη Γαλλία ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενδιαφέρεται για την αγορά της Τρουά. Τα δημοσιεύματα γρήγορα διαψεύστηκαν από τον Ολυμπιακό. Τι λέει για το θέμα ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας;

Η γαλλική ιστοσελίδα le10sport.com δημοσίευσε την Τετάρτη (18/3) ως αποκλειστικό ρεπορτάζ το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει τις μετοχές της Τρουά. Το γαλλικό κλαμπ που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία και το οποίο ύστερα από 28 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση (δίνει εισιτήριο για τα playoffs).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o πρόεδρος Ντανιέλ Μασόνι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλούσαν για ένα ποσό 12 εκατ. ευρώ. Το βράδυ της Τετάρτης (18/3) διαβάσατε στο Sport24.gr ότι "δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του ηγέτη του Ολυμπιακού για τον γαλλικό σύλλογο, παρά τα όποια σενάρια. Διαψεύδεται έτσι η σχετική φημολογία που υπήρξε. Προφανώς πολλοί προσπάθησαν να συνδυάσουν το όνομα του με ένα γαλλικό σύλλογο, στο πλαίσιο της γενικότερης «κατασκοπείας» που υπάρχει εκεί".

Τι λένε όμως για αυτό οι ίδιοι οι άνθρωποι της Τρουά; Το Sport24.gr ζήτησε την τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή της Τρουά, Λουί Ντε Σόουζα. O Γάλλος υποστήριξε πως η ομάδα στην οποία εργάζεται δεν είναι προς πώληση και πως δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει ανάλογο σενάριο. Με άλλα λόγια, μετά την "ερυθρόλευκη" διάψευση", έρχεται και η δεύτερη από την Τρουά. Η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Τακτικά μας συνδέουν με πρότζεκτ αγοράς του κλαμπ από διάφορους επενδυτές. Ξέρουμε επίσης ότι ψάχνουν να μας αποσταθεροποιήσουν γιατί το κλαμπ δεν είναι προς πώληση. Ο πρόεδρος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει να αναπτυχθεί, αλλά η πώληση δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα".

Εκτός από τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία κάνει προσπάθεια να εξασφαλίσει φέτος την άνοδο στην Premier League και έπειτα από 37 ματς είναι στην πέμπτη θέση, ισόβαθμη με τη Μπρέντφορντ που έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κανένα ενδιαφέρον του Μαρινάκη για αγορά της Τρουά
Ολυμπιακός: Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι
Ο Βαλμπουενά δίνει ασίστ στον Αραμπί -και- από το σπίτι του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ