ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Κάποιος τους έβαλε να το κάνουν, πήγαν να τους φάνε τα πόδια"

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε ότι οι παίκτες του Αστέρα σκοπίμως χτύπησαν Γκιλιέρμε και Ποντένσε, ότι κάποιος τους έβαλε να το κάνουν. Διαβάστε τι ανέφερε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το παιχνίδι Αστέρας - Ολυμπιακός (0-5). Ο επίτιμος πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" δήλωσε στη Nova ότι δεν ήταν τυχαίοι οι τραυματισμοί των Γκιλιέρμε και Ποντένσε. Πως κάποιοι έβαλαν τους παίκτες του Αστέρα να χτυπήσουν "δύο από τους καλύτερους παίκτες μας".

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Θεοδωρίδης: "Είναι τρομακτικό αυτό που έγινε σήμερα στον Γκιλιέρμε και στον Ποντένσε. Επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο, κάποιος τους έβαλε να το κάνουν. Είναι σημαδεμένοι. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και μόνο αυτούς κυνηγούσαν, να τους φάνε τα πόδια. Προς τιμήν του ο Ιγκλέσιας ήρθε στα αποδυτήρια και μας ζήτησε χίλια συγγνώμη και πως έχουμε δίκιο σε ό,τι κι αν πούμε. Αυτό το αίσχος σήμερα, να έχουμε δολοφόνους μέσα στο γήπεδο για να σκοτώνουν παίκτες... Τώρα ποιος τους έβαλε; Ας ψάξουν να το βρουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αστέρας - Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιλιέρμε
Μαρτίνς: "Ασυνήθιστη επιθετικότητα από τους παίκτες του Αστέρα"
Βαριά κάκωση ο Γκιλιέρμε, στο νοσοκομείο και ο Αβραάμ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ