ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε σε ιστοσελίδα στην Ιταλία για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό αλλά και την παρουσία του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μπορεί να έχει αποχωρήσει από τη Ρόμα εδώ και δυο χρόνια αλλά παραμένει ένας παίκτης με ιδιαίτερη επιρροή στο σύλλογο της Ρώμης.

Γι' αυτό και αρκετές φορές οι Ιταλοί δημοσιογράφοι εμπιστεύονται την άποψή του για την τρέχουσα επικαιρότηται στο σύλλογο της "αιώνιας πόλης".

Για ακόμη μια φορά οι Ιταλοί επικοινώνησαν με τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού για να ρωτήσουν την άποψη του για το κατά πόσο ο Φλορέντσι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται ως δεξιός μπακ χαφ.

Βέβαια υπήρξαν ερωτήσεις τόσο για τον Μανωλά όσο και για τον Ολυμπιακό στον οποίο επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι ο Τοροσίδης.

Σε ερώτηση για τον Μανωλά και για το ότι έχει γίνει ηγέτης στη Ρόμα απάντησε: "Ο Κώστας πάντα ήταν δυνατός. Από τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερος αμυντικούς. Αρκετά συχνά μιλάμε ο ένας με τον άλλο, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και είμαι χαρούμενος που είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Ρόμα".

Ενώ για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και το τι συνάντησε με την επιστροφή του υποστήριξε:

"Μου φαίνεται πως όλα είναι όπως πριν φύγω. Αυτό είναι το σπίτι μου. Είναι μια σημαντική ομάδα και κάθε χρόνο παίζει για να κερδίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη νικήσαμε τη Μίλαν και την αποκλείσαμε από το Europa League μετά από ένα όμορφο παιχνίδι. Είμαι καλά και δεν παραπονιέμαι. Αλλά είμαι χαρούμενος για την εμπειρία που είχα στη Serie A, ιδιαίτερα στη Ρώμη. Άφησα πολλούς φίλους και όταν μπορέσω θέλω να τους δω ξανά. Να έχω και τη δικαιολογία να δω μια υπέροχη πόλη, την πρωτεύουσα της Ιταλίας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ