ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τουρέ: "Ο Ολυμπιακός ήταν κακή επιλογή που την έκανα με το συναίσθημα"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Γιάγια Τουρέ τόνισε πως αποχώρησε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν ήταν όσο ευτυχισμένος θα'θελε ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει να συνεχίζεται να παίζει για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Το πείραμα της επιστροφής του στην Ελλάδα για να φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν στέφτηκε με επιτυχία και σχεδόν 100 ημέρες μετά αποχώρησε από τον Πειραιά, παρόλα αυτά ο Γιάγια Τουρέ δεν δείχνει διατεθειμένος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αυτό το ξεκαθάρισε όντας καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Sky Sports με τίτλο "Monday Night Football", ως σχολιαστής του Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς, με τον Ιβοριανό μέσο να εκφράζει την άποψη πως οι παίκτες στη μοντέρνα εποχή του ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την καριέρα του ως τα 40 τους χρόνια.

"Αυτό δεν είναι σίγουρα το τέλος, θέλω να συνεχίσω να παίζω. Πήγα στον Ολυμπιακό και έφυγα επειδή δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένος, ήταν διαφορετική η νοοτροπία. Ήταν μία κακή επιλογή.

Ίσως ήταν μία συναισθηματική επιλογή μου επειδή άρχισα εκεί την καριέρα μου και ήθελα να δώσω κάτι πίσω στους οπαδούς.

Τουρέ: "Ο Ολυμπιακός ήταν κακή επιλογή που την έκανα με το συναίσθημα"

Είμαι γνωστός στον κόσμο και ήθελα να δώσω κάτι πίσω, όμως δεν βρήκα τα πράγματα όπως τα περίμενα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Τουρέ, ενώ σε ερώτηση για το που θα επιθυμούσε να κλείσει την καριέρα του, απάντησε:

"Δεν ξέρεις ποτέ, ίσως στην Premier League. Εάν είναι εφικτό θα ήθελα να παίξω για ένα με δύο χρόνια ακόμα, θα δούμε. Με τη νοοτροπία που έχουν τώρα οι παίκτες, νομίζω ότι ένας παίκτης μπορεί να παίξει μέχρι τα 42 του χρόνια".

Photo Credits: Εurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ