ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίποντο με γκολ του Ραντιέλοβιτς για την K-21 της Σερβίας

Τρίποντο με γκολ του Ραντιέλοβιτς για την K-21 της Σερβίας

Με τον Λάζαρ Ραντιέλοβιτς να σκοράρει στο 80', η Σερβία επικράτησε με σκορ 2-1 των Σκοπίων σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro U-21. (video)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε προ ημερών τον Λάζαρ Ραντιέλοβιτς από την Ραντνίσκι Νις, αφήνοντας τον παίκτη δανεικό στην σερβική ομάδα για την επόμενη σεζόν. Οι 550.000 ευρώ που έβαλε στα ταμεία της η Ραντνίσκι καθιστούν την πώληση του Ραντιέλοβιτς ως την πλέον ακριβή στην ιστορία της.

Ο 21χρονος εξτρέμ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες ως τις 30/06/2023, ήταν αυτός που οδήγησε την Σερβία στη νίκη επί των Σκοπίων σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro U-21.

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στο Νόβι Σαντ και με το ματς στο 1-1 (28' πεν. Σάπονιτς / 64' Κονσταντίνοφ), ο Ραντιέλοβιτς με κεφαλιά από φάουλ του Πάντιτς στο 80' νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πανηγύρισε το 2-1, σκορ που έμεινε ως το τέλος επιτρέποντας στην Σερβία να κάνει το 7/7 στον 7ο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης.

Η τελική φάση του Euro U-21 θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2019 σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο, με τους Σέρβους να ψάχνουν την πρωτιά στον όμιλο τους και την απευθείας πρόκριση. Κάτι που ουσιαστικά θα καταφέρουν αν δεν ηττηθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρωσία την Τρίτη (11/9).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Τρίποντο με γκολ του Ραντιέλοβιτς για την K-21 της Σερβίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ