ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσετίν: "Περιμένουμε την απάντηση του Μπεργκ"

Sweden's Marcus Berg controls the ball during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Sweden's Marcus Berg controls the ball during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ ο πρόεδρος της Ντενιζλίσπορ, Αλί Τσετίν, υποστηρίζει στο Sport24.gr ότι η ομάδα του έχει καταθέσει προσφορά στον Σουηδό και τον περιμένει.

Η Ντενιζλίσπορ έχει κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Αΐν. Η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας επιδιώκει να κάνει το "μπαμ" με τον Σουηδό, στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο Sport24.gr ο νυν πρόεδρος της ομάδας, Αλί Τσετίν: "Θα αποκτήσουμε ή τον Μπεργκ ή τον Ρονταλέγκα. Περιμένουμε την απάντηση των δύο παικτών την επόμενη εβδομάδα". Ο Ρονταλέγκα είναι 33χρονος Κολομβιανός επιθετικός, που έπαιζε από το 2017 στην Τραμπζονσπόρ.

Η Ντενιζλίσπορ είναι ομάδα που θα μπορούσε να δώσει μάξιμουμ συμβόλαιο 1.000.000 ευρώ και είναι βέβαιο πως ο Μπεργκ μπορεί να βρει ουκ ολίγες προτάσεις με περισσότερα χρήματα, όπως έχει ήδη δεχτεί από τον Ολυμπιακό, στον οποίο δεν έχει απαντήσει. Αυτή η στάση αναμονής εκ μέρους του διεθνούς φορ υποχρεώνει τους "ερυθρόλευκους" να στραφούν σε άλλες λύσεις, παρότι αυτή τη στιγμή δεν έχει "καεί" τελείως η περίπτωση του Σουηδού.

Η Ντενιζλίσπορ τερμάτισε στην 1η θέση της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας και εξασφάλισε την άνοδο στη Super Lig.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Νιγηριανοί "στέλνουν" Αγκού στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Η εντολή Μαρινάκη για τρεις μεταγραφές
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ