ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Μαζί με τον κόσμο για το πρωτάθλημα"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Κώστας Τσιμίκας στάθηκε στη σημασία της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λουκέρνης, την οποία νίκησε και στην Ελβετία με 3-1 και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα playoffs του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Τσιμίκας, που έχει κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα με την ομάδα του Πειραιά, μίλησε στο Olympiacos TV στάθηκε στη σημασία της πρόκρισης επί των Ελβετών, στην προσεχή αντίπαλο, Μπέρνλι, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Τα δώσαμε όλα και στα δύο παιχνίδια. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ. Το δεχτήκαμε, αλλά αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που θα είναι πιο δύσκολο. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς που θα είναι με έναν πιο δύσκολο αντίπαλο, αλλά για εμάς θα είναι το ίδιο. Θα την αντιμετωπίσουμε, όπως αντιμετωπίζουμε την κάθε ομάδα".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μ' αυτούς είμαστε πιο δυνατοί. Πιστεύω και είμαι σίγουρος πως θα είναι εκεί για εμάς. Μαζί θα προσπαθήσουμε να πάμε για το πρωτάθλημα και όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη".

Δείτε το video:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ