ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Έφυγα γιατί το αποφάσισε ο Ολυμπιακός"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μίλησε για τη σύντομη παρουσία του στον Ολυμπιακό που ολοκληρώθηκε κατόπιν απόφασης του κλαμπ. Η συνέντευξή του στη Σερβία.

Σύντομη ήταν η θητεία του Ούρος Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017 και ένα χρόνο μετά πουλήθηκε στη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Σέρβος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στο MOZZART Sport και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του με τους "ερυθρόλευκους".

"Ήθελα να μείνω άλλο ένα χρόνο στην Παρτιζάν, αλλά η ομάδα είχε ανάγκη από χρήματα, οπότε πήγα στον Ολυμπιακό. Προπονητής ήταν ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος με αποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς όμως αντικαταστάθηκε γρήγορα. Είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή όταν υπάρχουν αλλαγές προπονητών, τακτικών ιδεών και τρόπος προπόνησης" δήλωσε αρχικά ο Τζούρτζεβιτς.

Όταν ρωτήθηκε για τη σύντομη παρουσία του στον Ολυμπιακό, απάντησε: " Έπαιξα μόνο 500 λεπτά με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και έβαλα πέντε γκολ, δεν είναι και άσχημο. Η αποχώρησή μου ήταν απόφαση του κλαμπ. Το ίδιο έγινε και με τον Μάρκο Μάριν, ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους που έχω παίξει".

Ο Σέρβος δεν θα ξεχάσει ποτέ την παρουσία του στο Champions League: "Το πιο όμορφο πράγματα που μου συνέβη στον Ολυμπιακό ήταν η παρουσία στον όμιλο του Champions League. Παίξαμε με Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Εγώ έκανα πέντε συμμετοχές σε ένα εξαιρετικά δυνατό γκρουπ. Αυτό θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή".

Στον έναν χρόνο που έμεινε στο λιμάνι, ο 26χρονος επιθετικός έκανε 30 συμμετοχές και σημείωσε επτά γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζέτερμπεργκ στο Sport24.gr: "Πλήρωσα την κατάσταση με τον κορονοϊό"
Ολυμπιακός: Με προετοιμασία η επιστροφή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ