ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Θα έδινα το χέρι μου στον Μπενζεμά"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό "RMC" και ισχυρίστηκε πως θα έδινε το χέρι του στον Μπενζεμά, αλλά δεν θα έκανε αυτός πρώτος την κίνηση.

To 2015 o Mατιέ Βαλμπουενά είχε βρεθεί στο στόχαστρο των ΜΜΕ εξαιτίας ενός video ερωτικού περιεχομένου με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Τότε αποκαλύφθηκε πως ο Γάλλος άσος είχε πέσει θύμα εκβιασμού από έναν άγνωστο που του ζητούσε 100.000 ευρώ για να μην διαρρεύσει το υλικό.

Λίγους μήνες αργότερα όμως αποδείχτηκε πως ο Καρίμ Μπενζεμά, συμπαίκτης του Βαλμπουενά στην Εθνική Γαλλίας γνώριζε τον εκβιαστή και είχε μεσολαβήσει έτσι ώστε οι δύο άνδρες να έρθουν σε επαφή.

Όλη αυτή η ιστορία πήρε τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να παρεξηγηθούν και να χάσουν αμφότεροι την θέση τους από την Εθνική ομάδα της χώρας τους. Σε συνέντευξή του στο γαλλικό κανάλι "RMC", ο 34χρονος άσος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αν θα έδινε το χέρι του στον Μπενζεμά σε περίπτωση που η ομάδα του αγωνιζόταν με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βαλμπουενά να απαντά:

"Έχει περάσει καιρός. Εάν ερχόταν εκείνος και μου έδινε το χέρι του, τότε ναι, θα του το έδινα και εγώ. Είμαι άντρας, θα του έδινα το χέρι μου και θα τον κοίταζα στα μάτια. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Εάν φανεί πως δεν θα κάνει κίνηση, δεν πρόκειται να κάνω εγώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ