ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό"

Βαλμπουενά: "Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε συνέντευξή του στην Τουρκία επανέλαβε ότι το μέλλον του βρίσκεται στον Ολυμπιακό και έστειλε μήνυμα στήριξης σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε ότι βλέπει το μέλλον του ο Ματιέ Βαλμπουενά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική σελίδα, Sporx.

Ο Γάλλος μέσος έστειλε παράλληλα μήνυμα στήριξης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη δύσκολη μάχη που δίνει στη διάρκεια του κορονοϊού.

"Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι παρόμοια με τον υπόλοιπο κόσμο. Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να στηρίξουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Δίνουμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στον κορονοϊό και πρέπει να εμποδίσουμε τη μετάδοσή του", υποστήριξε αρχικά για την καραντίνα και στη συνέχεια μίλησε για:

Tον Ολυμπιακό: "Δεν σκέφτομαι να σταματήσω. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Βελτιώνω το παιχνίδι μου και πλέον παίζω πιο απλά και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Τη νέα σεζόν θα φοράω και πάλι τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μου αρέσει εδώ. Παίζουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχουμε 35.000 θεατές σε κάθε παιχνίδι.

Το μέλλον μου είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε με την Αρσεναλ στο Europa League και επιστρέψαμε στη βάση μας. Τότε, ενημερωθήκαμε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι της ομάδας κάναμε τεστ. Όλα βγήκαν αρνητικά. Μετά παίξαμε με την Γουλβς. Δώσαμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και ύστερα αναβλήθηκαν όλα τα ματς. Σε όλες τις διοργανώσεις".

Την προπόνηση στην καραντίνα: "Η ατομική προπόνηση στο σπίτι δεν είναι ικανή να αναπληρώσει τις προπονήσεις που κάνουμε υπό κανονικές συνθήκες. Ωστόσο, πρέπει συνεχίσουμε να τις κάνουμε και να παραμείνουμε στο σπίτι.

Είμαι ποδοσφαιριστής και είναι δύσκολο για εμένα να μην υπάρχουν αγώνες στην τηλεόραση. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να δούμε τις ομάδες να παίζουν ξανά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ