ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Χαίρομαι που επιστρέφω στο Champions League"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, εξέφρασε στο RMC τη χαρά του για το γεγονός ότι θα επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, καθώς οι ερυθρόλευκοι είναι το απόλυτο φαβορί μετά τη νίκη (4-0) επί της Κρασνοντάρ.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 την Κρασνοντάρ για το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς στο πλαίσιο των playoffs του Champions League και είναι το ακλόνητο φαβορί για την επιστροφή στους ομίλους της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ματιέ Βαλμπουενά φιλοξενήθηκε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού, RMC, και στο πρόγραμμα του Γάλλου πρώην επιθετικού των Μπορντό, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Μαρσέιγ, Κριστόφ Ντουγκαρί.

Ο 34χρονος Γάλλος μέσος υποστήριξε εξέφρασε στο RMC τη χαρά του για το γεγονός ότι θα επιστρέψει στους ομίλους του Champions League - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη ρεβάνς της Ρωσίας - και αναφέρθηκε στη μουσική του ύμνου της διοργάνωσης. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν προτεραιότητά του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

"Χαίρομαι που θα παίξω ξανά στους ομίλους του Champions League. ο ύμνος είναι κάτι που ξεπερνά. Έχουμε καλά ματς να παίξουμε, είμαι χαρούμενος που θα τα ζήσω σε αυτήν την ηλικία. Δεν ήταν προτεραιότητά μου να επιστρέψω στη Γαλλία", υποστήριξε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ