Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, μίλησε για τη σημασία της ψυχικής υγείας και υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι πάντα χαρούμενοι επειδή έχουν χρήματα.

Ο Αχμέντ Χασάν έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει για έναν άνθρωπο η ψυχική υγεία. Έφερε ως παράδειγμα τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ο κόσμος θεωρεί πως είναι πάντα χαρούμενοι, επειδή κάνουν αυτό που αγαπούν και το οποίο μάλιστα τους αποφέρει πολλά χρήματα.

ADVERTISING

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εξήγησε, ωστόσο, πως δεν είναι πάντα έτσι: "Οι άνθρωποι νομίζουν ότι επειδή οι ποδοσφαιριστές έχουν χρήματα, είναι πάντα χαρούμενοι και πως όλα είναι εύκολα. Δεν είναι έτσι. Εγώ προσωπικά είχα τραυματισμούς και χειρουργεία. Αυτούς τους τρεις - τέσσερις μήνες, πρέπει να έχεις υποστήριξη.

Ακόμα και ένα μήνυμα "γίνε γρήγορα καλά" μπορεί να δώσει θετική ενέργεια. Όλοι έχουμε προβλήματα και δεν είναι ντροπή να το λέμε. Πρέπει όμως να το μοιραζόμαστε το πρόβλημα και να συμβουλευόμαστε τους άλλους

ADVERTISING

Πολλοί άνθρωποι περνούν πολλά προβλήματα τα οποία δεν πιστεύουμε ότι θα συμβούν σε εμάς. Γι' αυτό πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να πούμε και τι όχι. Με μία λέξη μπορεί να καταστρέψουμε τον άλλο και με άλλη να του δώσουμε αυτοπεποίθηση".