ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Με 2-3 πινελιές ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα"

Χριστοδουλόπουλος: "Με 2-3 πινελιές ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποστήριξε από τη Νέα Υόρκη ότι με 2-3 προσθήκες κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ως καλεσμένος στον ετήσιο χορό του συνδέσμου της Θύρας 7 που εδρεύει στην πόλη των ΗΠΑ.

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής εξτρέμ μιλώντας σε ΜΜΕ της ομογένειας (Hellenic Daily News) υποστήριξε ότι με 2-3 προσθήκες κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, αποδίδοντας ταυτόχρονα ελκυστικό ποδόσφαιρο.

"Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, με τους φίλους του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι απόψε βλέπουν στο πρόσωπό μου ολόκληρη την ομάδα, γιατί έχουν τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Εκπροσωπώ την ομάδα και η αγάπη που δείχνουν είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που μου ζητάει ο κόσμος, είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα, τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε.

Το γεγονός ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο κάνει τη χρονιά λίγο περίεργη. Από την άλλη, είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μίας ομάδας, οπότε τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με 2-3 πινελιές ακόμα θα έχουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι στους ομογενείς φίλους του Ολυμπιακού να είναι πάντα υγιείς, να είναι κοντά στην ομάδα όπως το κάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την εκδήλωση", υποστήριξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ