ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Δώρο από τους παίκτες στον κόσμο"

ËÏÕÊÅÑÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / EUROPA LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ËÏÕÊÅÑÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / EUROPA LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με τη Λουκέρνη, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-1 της Λουκέρνης στην Ελβετία και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα playoffs του Europa League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "ερυθρολεύκους", ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού και στα δύο παιχνίδια με την ελβετική, δήλωσει αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν, ενώ τόνισε πως η καλή εμφάνιση ήταν ένα δώρο των παικτών προς τον κόσμο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Αυτό που μένει είναι η πρόκριση. Το αποτέλεσμα έχει σημασία. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να το συνδυάσουμε με δύο καλές εμφανίσεις. Θέλαμε πολύ να δώσουμε και στους εαυτούς μας να καταλάβουν τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα με αυτή την ομάδα. Με αυτή την εικόνα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Η ψυχολογική ώθηση είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Οι κόποι μας κάθε μέρα στο Ρέντη επιβραβεύονται στο γήπεδο. Ήταν και αυτή η εμφάνιση ένα δώρο από τους παίκτες στον κόσμο, που μας στήριξε και στην Ελβετία".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν παίζεις στην ομάδα που γουστάρεις
Το μήνυμα του Ολυμπιακού στο twitter της Μπέρνλι
Στις 21:00 η σέντρα στο Ολυμπιακός - Μπέρνλι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ