ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ζητά εγγυήσεις ο Αράο"

Brazil's Brazil's Willian Arao, front, fights for the ball with Colombia's Jonathan Copete, right, during a friendly soccer game at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Jan 25, 2017. The match is a tribute to Chapecoense soccer players who died in a plane crash in Colombia last November. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Brazil's Willian Arao, front, fights for the ball with Colombia's Jonathan Copete, right, during a friendly soccer game at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Jan 25, 2017. The match is a tribute to Chapecoense soccer players who died in a plane crash in Colombia last November. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP IMAGES/AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, ο Γουίλιαν Αράο δεν έχει αποδεχθεί ακόμη την πρόταση του Ολυμπιακού, ζητώντας εγγυήσεις για τα χρήματα του, εξαιτίας των περιπτώσεων... Μολέντο και Λουσιάνο.

Οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό έχουν κολλήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της " globoesporte.globo.com" στη Βραζιλία.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Φλαμένγκο, ωστόσο ο 26χρονος μέσος παρουσιάζεται για την ώρα διστακτικός με αφορμή τις καθυστερήσεις πληρωμών που παρατηρήθηκαν στη συνεργασία δύο συμπατριωτών του με ελληνικό σύλλογο: των Μολέντο και Λουσιάνο με τον Παναθηναϊκό!

Ο Αράο λοιπόν έχει ζητήσει από τους δικηγόρους του να βρουν τον τρόπο για να διασφαλίσουν τα χρήματα που θα δικαιούται να εισπράξει, εφόσον υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Το ποσό που είναι να λάβει φιξαρισμένο είναι χαμηλότερο από όσα παίρνει στη Φλαμένγκο και το υπόλοιπο διαιρείται σε δόσεις. Ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται διστακτικός να βάλει την υπογραφή του υπό αυτές τις συνθήκες, με τους συμβούλους του να τον προειδοποιούν για τη δυσκολία να εισπράξει τα χρήματα αυτά μέσω δικαστηρίου, σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής τους, εξαιτίας της διατύπωσης. Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Ο Γουίλιαν Αράο, συνεχίζει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ψάχνει την ασφάλεια του στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, με τον τρόπο που το έκανε η Φλαμένγκο: ζητώντας τραπεζικές εγγυήσεις για να δώσει τη συγκατάθεση της στην μεταγραφή.

"Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά ο παίκτης, παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Σάντος την Τετάρτη, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης του στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο", καταλήγει το δημοσίευμα.

AP Photo/Silvia Izquierdo

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ