ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζιλ Ντίας: "Περιμένω την απόφαση της Μονακό"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Ζιλ Ντίας, υποστήριξε ότι θα ήταν θετικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να περιμένει την απόφαση της ομάδας στην οποία ανήκει, Μονακό.

Συνέντευξη στη σελίδα της πατρίδας του, Remate Digital, παραχώρησε ο Ζιλ Ντίας. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν που τελείωσε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε τη χρονιά ως "απογοήτευση" για τους ερυθρόλευκους.

"Μια ομάδα σαν κι αυτήν δεν μπορεί να μένει δύο διαδοχικές σεζόν χωρίς πρωτάθλημα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ενώ παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά (δύο γκολ σε δέκα συμμετοχές). Εναπόθεσε, ωστόσο, την τελική απόφαση στη Μονακό με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

"Θα πρέπει να περιμένω την απόφαση της Μονακό, με την οποία έχω συμβόλαιο. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό μου άρεσε πολύ η εμπειρία που είχα και είναι μια πιθανότατα που θα εξέταζα με θέρμη", υποστήριξε σχετικά με το μέλλον, ενώ στη συνέχεια αξιολόγησε την περυσινή σεζόν στην Ελλάδα.

"Στη Νότιγχαμ όλα πήγαιναν πολύ καλά ατομικά και συλλογικά, αλλά έπειτα υπήρχε μια γενική πτώση, η οποία επηρέασε κι εμένα. Τον Ιανουάριο είχα την ευκαιρία να πάω στον Ολυμπιακό και να παλέψω για τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να παίξω στο Europa League.

Έτσι αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα, αλλά τραυματίστηκα στο Κίεβο κι έμεινα ένα μήνα έξω. Ήταν μια κακή σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο και μία ομάδα σαν κι αυτήν δεν μπορεί να μένει δύο διαδοχικές σεζόν χωρίς πρωτάθλημα. Ήταν απογοήτευση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ