ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζοάο Γκονζάλβες: "Δεν πάει στον Ολυμπιακό ο Αγκού"

Ζοάο Γκονζάλβες: "Δεν πάει στον Ολυμπιακό ο Αγκού"

Ο εκπρόσωπος του Μίκελ Άγκου, Ζοάο Γκονζάλβες, δήλωσε στο Sport24.gr ότι ο Νιγηριανός μέσος της Πόρτο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως διαρκώς αναφέρεται σε Πορτογαλία και Νιγηρία.

Διαδοχικά ρεπορτάζ σε Πορτογαλία και Νιγηρία στέλνουν τον Μίκελ Άγκου στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το owngoalnigeria.com οι "ερυθρόλευκοι" είναι κοντά στο να αποκτήσουν τον Νιγηριανό χαφ από την Πόρτο με ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

Η πορτογαλική A Bola ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρεται για τον 26χρονο μέσο και ότι μάλιστα σκοπεύει να δώσει 5.000.000 ευρώ για τον κάνει δικό του. Η O JOGO από την πλευρά της, επικαλούμενη ρεπορτάζ από τη Νιγηρία, ανέφερε πως από τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αφρικανό είναι ο Ολυμπιακός και ότι η Πόρτο θα ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την πώλησή του με λιγότερα χρήματα από τα 5.000.000€.

Άλλη ιστοσελίδα στην πατρίδα του παίκτη, στην fcnaija.com, επισημαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Μπεσίκτας στη "μάχη" για την απόκτηση του Άγκου. Ο εκπρόσωπος του Άγκου, Ζοάο Γκονζάλβες, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για το θέμα και χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

"Όχι, δεν θα πάει στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει περίπτωση" ανέφερε ο Πορτογάλος μάνατζερ. Οι Πειραιώτες είναι αλήθεια πως αναζητούν παίκτη για τη μεσαία γραμμή και επίσης γεγονός είναι πως η αγορά της Πορτογαλίας παρακολουθείται πολύ στενά. Ο Εντουάρντο, για παράδειγμα, είναι παίκτης που έχει γραφτεί επανειλημμένα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ ο μάνατζέρ του είχε δηλώσει πως μιλάει με την ομάδα.

Ο Άγκου είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ έχει πάρει κάποια ματς και ως στόπερ. Τα δικαιώματά του ανήκουν στην Πόρτο, αλλά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε ως δανεικός στην Σετούμπαλ. Με την προαναφερθείσα ομάδα έγραψε 18 παιχνίδια με ένα γκολ. Επίσης, είναι διεθνής με την Νιγηρία και το συμβόλαιό του με τους "δράκους" εκπνέει το 2021. Από το ρεπορτάζ της Πόρτο βγαίνει ότι ο παίκτης είναι δεδομένο πως θα φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Νιγηριανοί "στέλνουν" Αγκού στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης δεν περιμένει τον Μπεργκ
Ολυμπιακός: Βλέπει Φοντέ Καμαρά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ