ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζοζέ Σα σε Κασίγιας: "Δύναμη αδερφέ μου"

Porto goalkeeper Iker Casillas, center, gestures while talking with Porto goalkeeper Jose Sa, right, at the end of a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto goalkeeper Iker Casillas, center, gestures while talking with Porto goalkeeper Jose Sa, right, at the end of a Champions League group G soccer match between FC Porto and Leicester City at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Ζοζέ Σα ευχήθηκε δύναμη στον Ίκερ Κασίγιας για την περιπέτεια που περνά με τη υγεία του. Ο Πορτογάλος κίπερ του Ολυμπιακού συνυπήρξε με τον Ισπανό στην Πόρτο, προτού αφιχθεί το καλοκαίρι στο λιμάνι.

Προτού έρθει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ο Ζοζέ Σα, συνυπήρχε στην Πόρτο με τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης (1/5) υπέστη έμφραγμα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ευχήθηκε στον πρώην συμπαίκτη του να έχει δύναμη στην περιπέτεια που περνά με την υγεία του.

Λίγο μετά την είδηση ότι ο Κασίγιας διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική του Πόρτο, ο Σα ανέβασε φωτογραφία του με τον 38χρονο στο Instagram και σχολίασε: "Δύναμη αδερφέ μου".

Μένει να φανεί εάν το πρόβλημα που περνά ο θρυλικός Ισπανός τερματοφύλακας, που ενδέχεται να βάλει stop στη σπουδαία καριέρα του, επηρεάσει το θέμα της παραμονής του Σα στον Ολυμπιακό.

Εδώ και καιρό οι "ερυθρόλευκοι", άλλωστε, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους "δράκους" για τον 26χρονο. Post για τον Κασίγιας έκανε και ο έτερος κίπερ του Ολυμπιακού, Γιούρι Λοντίγκιν, γράφοντας: "Γίνε γρήγορα καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ