ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Επίσημο: Στην Παναχαϊκή ο Μπαστακός

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μπαστακός EUROKINISSI SPORTS

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, Μιχάλη Μπαστακού, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ατρόμητο, Ηρακλή, Άρη και Λεβαδειακό.

Ενίσχυση ποιότητας στη γραμμή κρούσης για την Παναχαϊκή, καθώς η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ατρόμητου, Ηρακλή και Λεβαδειακού στη Super League και του Άρη στη Football League.

Η Παναχαϊκή έχει αποκτήσει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τους Κολ, Μαυριά, Κολοβούρη, Τσελεπίδη, Καρατσανάκοβ, Κοτσώνη, Παπατόλιο και Σταμόπουλο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ:

"Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπαστακό. Ο Μιχάλης Μπαστακός γεννήθηκε στην Καλαμάτα (27/7/1996). Ξεκίνησε να παίζει στις Ακαδημίες του ΑΟ Φαραί (Μεσσηνίας). Σε ηλικία 15 ετών, εντάχθηκε στις Κ15, Κ17 και Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών, όπου στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο στην επαγγελματική ομάδα.

Επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2017 (Α' Εθνική), επέστρεψε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι 2017 (Α' Εθνική) και τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης. Έχει αγωνισθεί στην Εθνική Ελλάδος Κ19 (Ελπίδων).

Μιχάλη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ