ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ο Κώστας Χαλκιάς αποχώρησε από την Παναχαϊκή

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Xαλκιάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Χαλκιάς αποχώρησε από την Παναχαϊκή ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας. Η ανακοίνωση των Αχαιών για τον 44χρονο άλλοτε πρωταθλητή Ευρώπης του 2004.

Δεν συνεχίζει στην Παναχαϊκή ο Κώστας Χαλκιάς. Ο 44χρονος τερματοφύλακας, που βρισκόταν την τελευταία διετία στην ομάδα της Πάτρας, αποχωρεί, όπως έγινε επισήμως γνωστό. Το 2016, και ενώ είχε σταματήσει να παίζει από το 2012, αποδέχτηκε το κάλεσμα του Κώστα Κατσουράνη για να παίξει στους Αχαιούς, που τότε συμμετείχαν στη Γ' Εθνική.

Τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Football League κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές, εκ των οποίων τις τρεις στο πρωτάθλημα. Παλαιότερα έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή, Πόρτσμουθ, Μούρθια, Άρη και ΠΑΟΚ.

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Χαλκιάς EUROKINISSI SPORTS

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Χαλκιά. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ η καθοριστική συμμετοχή του πρώην διεθνούς τερματοφύλακα στο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή.

Ο Κώστας Χαλκιάς με το ήθος και την αφοσίωση του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας. Η εμβληματική προσωπικότητα του καθώς και η πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιστική του καριέρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια παραδίδοντας ο ίδιος μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Του οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του στην Ομάδα, η οποία θα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού. Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της Ομάδας. Καλή συνέχεια, Κώστα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ