ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Ασφυκτικό πρέσινγκ σε Ελευθερόπουλο

Παναχαϊκή: Ασφυκτικό πρέσινγκ σε Ελευθερόπουλο
MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης Μπάρλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, παρότι οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Ασφυκτικό πρέσινγκ προς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να την οδηγήσει ως τη Super League, ασκεί τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της Παναχαϊκής υπό άκρα μυστικότητα.

Παρότι καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, μιας και οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν ότι ο 44χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης Μπάρλου.

Οι αρμόδιοι του συλλόγου της Πάτρας βλέπουν στο πρόσωπο του “Ελέ” τον προπονητή που θα χτίσει από την αρχή την ομάδα και σε βάθος χρόνου θα εκμεταλλευθεί τη δυναμική της, ώστε να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, παρέχοντάς του όλα τα απαραίτητα εφόδια με σημαντικότερο το νέο προπονητικό κέντρο.

Οσο για τον Ελευθερόπουλο, αναζητά μια ομάδα με προοπτικές, ιστορία και κόσμο, προκειμένου να δημιουργήσει ένα “φρέσκο” σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα και εκκρεμεί μία ακόμη, πιθανότατα εντός της εβδομάδας που διανύουμε, για να επιτευχθεί προφορική συμφωνία. Από ανθρώπους κοντά στον Γιώργο Μπάρλο διέρρευσε πως έχει ενθουσιαστεί από τις πρώτες συζητήσεις με τον Έλληνα προπονητή και είναι αποφασισμένος να του υλοποιήσει όλες τις εισηγήσεις για να διευκολύνει το έργο του.

Αν τελικά το φλερτ εξελιχθεί σε γάμο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα εργαστεί στην Παναχαϊκή με άμεσο συνεργάτη τον επί χρόνια βοηθό και πρώην συμπαίκτη του, Στέλιο Βενετίδη, ενώ θα τους πλαισιώσει γυμναστής και πιθανόν ένας προπονητής τερματοφυλάκων.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ