ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναχαϊκή: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 400.000 ευρώ και μειωμένες τιμές στα διαρκείας

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 400.000 ευρώ και τις μειωμένες σε σχέση με την περυσινή σεζόν τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Η Παναχαϊκή επιχειρεί να διεκδικήσει την άνοδο από τη Football League στη Super League και να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 400.000 ευρώ αλλά και μειωμένες (σε σχέση με πέρυσι) τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν που ξεκινά στις 27-28 Οκτωβρίου.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει, ότι κατά την σημερινή Γ.Σ. των μετόχων της , απεφασίσθη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, κατά 400.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 27 – 08 – 2018 , κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2018 -2019 .

Οι τιμές των καρτών διαρκείας είναι συνολικά μειωμένες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο , υπηρετώντας την στρατηγική της ΠΑΕ για διευκόλυνση της προσέλευσης των χιλιάδων οπαδών μας στο γήπεδο , κατανόηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και ενθάρρυνση της οικογένειας να συμμετάσχει στην γιορτή της κοκκινόμαυρης κερκίδας , με κατά το δυνατόν ελάχιστο κόστος.

Οι βασικές κατηγορίες των καρτών διαρκείας είναι :

ΧΡΥΣΗ ( ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ )

Θύρα 2 , θέσεις δεξιά , αριστερά και κάτω από τους επίσημους.

Κόστος : 200 ΕΥΡΩ.

Την προηγούμενη περίοδο ήταν 450 και 240 ΕΥΡΩ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ( ΜΠΟΡΝΤΟ ΧΡΩΜΑ )

Κεντρικές θέσεις στην σκεπαστή κερκίδα.

Κόστος : 150 ΕΥΡΩ .

Ίδια τιμή με την προηγούμενη περίοδο.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ( ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ )

Θέσεις στην σκεπαστή κερκίδα , από το κέντρο και προς το κλειστό της ΠΓΕ.

Κόστος : 130 ΕΥΡΩ. Δικαίωμα εισόδου για δύο (2) γονείς και δύο παιδιά έως 12 ετών, ή έναν γονέα και τρία (3 ) παιδιά έως 12 ετών. Μειωμένο κόστος σε σχέση με πέρυσι , ήταν 240 ΕΥΡΩ , για δύο γονείς και δύο παιδιά.

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ( ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ )

Θύρες 1 και 3 ( πυγμαχίας ) .

Κόστος :120 ΕΥΡΩ.

ΟΠΑΔΙΚΗ ( ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ )

Θέσεις στην σκεπαστή , στην πλευρά των οργανωμένων οπαδών .

Κόστος : 90 ΕΥΡΩ.

ΑΜΕΑ με κινητικά προβλήματα ( χρήση αναπηρικού αμαξίδιου) , θα έχουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους αγώνες , μαζί με τον συνοδό τους ( δωρεάν και αυτός ).

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 , Πατρέως 13-15 , με την φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α.

Στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής 26 -08 -2018 με την Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ , στα εκδοτήρια των εισιτηρίων , οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας και θα έχουν δωρεάν είσοδο .

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις για άλλα σημεία πώλησης , τρόπους πληρωμής, διευκρινήσεις , καθώς και για τις εκδηλώσεις υποστήριξης της καμπάνιας προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 καλεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας να προμηθευτούν μαζικά κάρτες διαρκείας , στηρίζοντας σε κάθε παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές μας.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !

ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ! ! !"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ